2777
2789

دخترمن18ماهشه نزدیک یه هفته س انگار شیرش کم شده.شبهابلندمیشه هردوتاشیرشومیخوره بازم انگارگرسنه س.گریه میکنه.بهش آب میدم.گاهی بعدآب میخوابه گاهی بازم گریه میکنه نق میزنه تابخوابه.

الان شبها چندباراین قضیه تکرارمیشهتازه موقع خوابم حتماغذامیدم که گرسنه نخوابه.

چیکارکنم؟الان برای اینکه اینجوراذیت نشه ازشیربگیرمش؟

وزنشم نرمال،نه کمه نه زیاد.

ولی ناراحت میشم میگم زوده برااینکار...

میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....

نه زود نیست غذا بده بهش شیرت سیر نمیکنه اگه خواستی هم شیشه بده

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه زود نیست غذا بده بهش شیرت سیر نمیکنه اگه خواستی هم شیشه بده

غذا روز میخوره.شبهااذیت میشه بچه.شیرطبیعی بدم یعنی توشیشه؟

نه زود نیست شایدم بخاطر گرسنگی نباشه ببرش پیش دکترش

آخه دلم میخواست تا21ماه بخوره شیرشو..

چه مشکلی میتونه داشته باشه؟روزهیچ مشکلی نداره.شبهاتشنه س هم میشه آب میدم.گاهی بعدآب میخوابه گاهی نه.

من ٢٠ماهگي امتحان كردم خيلي سخت بود ولش كردم تا اينكه ٢١ماهگي دوباره شروع كردم اين بار راحت تر بود اگ شير خودتو ميخوره تلخك بزن اگ هم شيشه ميگيره بزن سر شيشه اش تلخ ميشه وديگ لب نميزنه بعدم ازشير گرفتي تا ٢ماه اينا خيلي بهونه گير وبد خلق ميشه تحمل كن تموم ميشه كافيه يه هفته نخوره ازسرش ميوفته كامل شب خيلي مهمه روزا هم سرشو گرم كن 

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️
زود نیست من بچه مو ۱۶ ماهگی از شیر گرفتم با نظر دکتر  از ۱ سالگی به بعد جز عادت خاصیت دیگه ای ...

بعدازینکه ازشیرگرفتین.شبهاتو16ماهگی راحت میخوابید؟

من میترسم ازشیربگیرم شبهاازگشنگی بازم بیداربشه

آخه دلم میخواست تا21ماه بخوره شیرشو.. چه مشکلی میتونه داشته باشه؟روزهیچ مشکلی نداره.شبهاتشنه س هم م ...

دلش درد نمیکنه

هر چند تو این سن هم بچه ها خوابشون بهم میریزه

گریه ش از دندونش نیست؟

زود نیست من بچه مو ۱۶ ماهگی از شیر گرفتم با نظر دکتر  از ۱ سالگی به بعد جز عادت خاصیت دیگه ای ...

بايد حتما تا ١٨بخوره چون ازلحاظ عاطفي اصلا خوب نيست ١٦خيلي زوده پسر تا ٢سال بايد بخوره دختر١٨

نيم ديگرمن درقلب زيباي توپنهان است عزيزترينم 😊🧸🎈❤️