2821
2789
عنوان

هم اونو میخواد هم من

693 بازدید | 59 پست

سلام بچه ها شوهرم در ظاهر خیلی مرد خوب و خانواده دوستی هست، ولی چند سالی هست که یه خانم مجرد به همکاراشون اضاف شده و اون خانم هم از نظر ظاهری خیلی خوبه، البته منم همه چیزم خوبه، 2 سال پیش متوجه شدم همینجوری بهش پیام میده که بحث رو باز کنه، اون خانم هم رو نمیداد (کاملا متوجه شدم که شوهرم کرم داره و نمیدونم اگه اون خانم راه میداد به کجاها کشیده میشد)، خلاصه باهاش برخورد کردم و ترسید و درظاهر همه چیز خوب شد، تا چند وقت پیش که دیدم زمانی که من خونه نبودم باهاش تماس گرفته ( تو واتساپ)، اولش حاشا کرد و گفت حواسم نبود دستم خورد! ( بهش گفتم اگه میگفتی تماس کاری بود باور میکردم تا الان اینجوری منو احمق فرض میکنی)، بعد گفت که آره کاری بوده! یه دو روز تو خودم بودم بعد خیلی جدی بهش گفتم بریم محترمانه جدا بشیم، زد زیر گریه و کلی قسم و آیه که من کاری نکردم و میخوامت، خلاصه منم خر شدم، حالا 10 روزه از اون ماجرا میگذره، الان دیدم تو تلگرام پروفایلش رو چک کرده، به روش نیووردم، اینم بگم که شمارش رو همون دو سال پیش حذف کرده بود ولی تو گروه با هم هستن، تروخدا هرکی تجربه ای داره بگه چکار کنم

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

خجالت نمیکشع شوهرت مگر زن جورابه که دوتا دوتا بخواد بابا چقدر بدم میاد از این کارا

عشق فقط یعنی خدا  من آدمیم که رفتارمو با شعور طرف ست میکنه پس اگر از رفتارم ناراحت شدی به شعورت نگاه کن...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به خانوادش بگو خب

سایت چند دسته آدم داره(۱ اونایی که دنبال دعوان ینی تو حتی بگی طرف انقد بی فرهنگه انگار از چلغوز آباد اومده سریع میان میگن:《واقعا نمیفهمم مگه چه بدی از چلغوز آبادیا دیدین اوناهم انسانن یکم ادم باشید》(۲ اونایی که ادعای روشن فکریشون میشه مثلا طرف میاد میگه از دوس پسرم حاملم اونا میگن عیب نداره تو که گناه نکردی نیاز طبیعی انسانه برو بچرو سقط کن)(۳اونایی که پاچه خوارن هرچی میشه زرتی نی نی یار تگ میکنن)(یه عده هم هستن که کلا انرژی منفین یه جور میان میگن آی بدبختم انگار ما خودمون علی بی غمیم)(۴ این دسته خیلی رومخن اونایی که طرف قضیه مرگ و زندگیشه میان میگن ن نمد عه عجب آخی خب یکی نیس بگه بابا آدم درست اینایی که تو میگی ب چه دردش میخوره خودشاخ پندار خفن)(۵ اونایی که خودشان را برای پربازدیدی جر میدهند)(۶ کاربر های محترمی که جواب سوالتو میدن بدون نمک ریختن)(و در آخر اونایی که چندین ساله عضون ولی تعداد پستاشون ۵ تا دونه نمیشه(خیلی مظلومن)قصه ی ما به سر نرسید کلاغه به خونش نرسید😐🍃
شوهرت باید کارشو عوض کنه این‌برات دردسر میشه ها

به این راحتیا نیست، آزمون داده و با کلی دردسر رفته 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..