2777
2789
عنوان

شوهرم بعضی وقتا خرفامو گوش نمیده

154 بازدید | 13 پست

مثلا برای سلامتیش میگم شیرینی شکر نمک زیاد نخور تو دعوا با اینو اون صداتو نبر میگ باشه باز انجام میده امروز باز میز صبونه بود رفت کیک برداشت خورد 

خیلی دعوا کردیم داد زدم ناراحت شدم اما میگم اول زندگی اینچیزا کوچیکو رعایت نکنه چی میشه بعد بهش نگاه کرده بودم گفتم تو ب من قول دادی بعد رفت تو قیافه برا من دیگ نمیدونم چ کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تا پنجاه سال ایندم با دعوا ودرگیری بخوای اینو بگی هیچ موقع وضعیت بهترنمیشه عزیزم

بازم انتقالم منفی شد😭😭😭                                                ادمها همه ماهند!نیمه تاریکشان را به یکدیگر نشان نمیدهند.ادمها همه ماهند😊😊

هر کی اول خودش باید به فکر خودش باشه، وقتی نباشه حالا تو هر چی حرص بخوری بازم کار خودش میکنه، مثل بابام🤧

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

مگه بچه ی یه سالس که باید بهش برنامه غذایی بده

چرا سر چیزای کوچیک اعصاب خوردی درست میکنی

تو رعایت کن همسرتم اگه بفکر سلامتیشه رعایت میکنه

بعدم اینو بدون مردا با حرف مستقیم هیچ چیز تو مغزشون نمیره

همسر منم ناراحتیه قلبی داره ولی اصلا رعایت نمیکنه

من خودم تو غذاهام رعایت میکنم غر میزنه که کم نمکه و اینا ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ول دیگه هی تذکر دادن ندارهی

نمیتونی تغییرش بدی

از روز اول دیدی و پذیرفتیش

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

چرا فک‌ کردی باید کنترلش کنی؟ خودش عاقل و بالغه . اگه شما غذا درس میکنی یا خریدا رو انجام میدی سعی کن رژیم غذایی رو سالم انتخاب کنی. ولی اینکه هی بهش بگی این کارو بکن اون کارا نکن ک نمیشه . بچه ت نیست ک تربیتش کنی

😐😐😐از من ب تونصیحت اینقد سخت نگیر مادرانه نباش براش ک ازت انرژی نمیگیره ازت زده میشه

وقتی تا لنگ ظهر خوابه همش هر روز کاری نداره

سیگار میکشه بد رانندگی میکنه و خوردو خوراکشم ک ممیتونه جلو خودشو بگیره شما باشی چیکار میکنی چون وقتی موقع رانندگی‌میترسم اصن براش مهم نیست تا بنگ ظهر خوابه اصلا بزاش مهم نیست من ناراحت میشم ک عیچ پولی نداریم