2777
2789
عنوان

شوهره بی ادب

758 بازدید | 58 پست

سلام بچه ها من چند روزه دندون درد دارم پریشب صبح از ۹تا ۴بکوب درس میخوندم ۵تا ششو نیمم کلاس دارم بعد رفتم ب ابجیم کمک‌کردم خیاطه 

بعد اومدم ک با نامزدم حرف بزنم  تا ۱۰ منتظرش موندم نیومد اخر ۱۰ونیم اومده میگ بیا تثویری ببینمتو اینا باز من‌گفتم متاسفم فردا حرف بزنیم دیر شده بخابم ک فردا صبح بتونم زودتر بیدار بشمم بعد دیدم اسرار میکنه بهش زنگ زدم منو مادرنو ابجیامو پدرمو بست ب فش ک فلانم تو فلان جایی ک تو ازش بدنیا اومدی و اینا ادامشم میگم اگ بودین چون تقریبا داره ب طلاق ختم میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد دهنی رو نمیشه تحمل کرد 

و به امید تغییرش نباش 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

وای چه بی فرهنگ و بی ادب 

حتما حتما فهش داد صداشو ظبط کن 

برای روند طلاقت بدرد میخوره

گوش شیطون هر دوتاش کر ایشاالله..زبون حسودا لال به حمدلله..چشم بد خواها کور..میافتم می میرم خونم میافته گردنت..بعد روحم شبونه میاد سروقتت و ازت عارض میشه که تو این خاک رو ریختی توی سرم و منو فرستی دیار باقی.... کی امد توذهنت همون 🤭 🙃😍😎 نمیخوام اسمش بیارم 🙂