2777
2789

سلام به همگی دخترهای زیبا و گل چه اونایی که مامان شدن و چه اونایی که انشالله به زودی مامان میشن

من تا دو هفته ی دیگه تقریبا انتقال دارم، 

۳۷ ساله هستم ، جنینهام ۳ تا گرید آ هستن که ۳ ساله در بیمارستان طالقانی تهران فریز هستن( قبل از شیمی درمانی فریز کرده بودم) ، الان چندتا موضوع هست که ذهنم رو مشغول کرده 

یکی اینکه با توجه به اینکه بیمارستان طالقانی آموزشی هست خوبه؟ دوم اینکه من این ماه متاسفانه قارچ داشتم دارم دارو میخورم و ژل میزنم خیلی بهتر شدم ولی صد در صد خوب نشدم ، آیا این توی شانس بارداری تاثیر داره؟

و خانمهایی که انتقال موفق داشتن اگه از تجربیاتشون بگن ممنون میشکثن

چون این سه تا جنین تنها شانس هام هستن خیلی نگرانم

سنم هم خب  کم نیست و اضافه وزن هم دارم

کلا خیلی استرس دارم

اگه از خانم ها کسی تجربه انتقال داره ممنون میشم باهام دز میون بزاره که چه کارهایی بهتره انجام بشه یا نشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.