2777
2789

سلام بچه ها. من 14 دی تقریبا ساعتای 4،5 صبح یهو کمرم شروع کرد درد گرفتن به چند دقیقه نکشید دردش شدید شد احساس کردم همه استخونام دارن میشکن لرز داشتم حالت تهوع شدید به قدری همه جام درد میکرد که اصلا نمیتونستم سرپا وایستم حتی نمیتونستم حرف بزنم دقیقا حس زایمان داشتم که همه جای بدن خس شکستگی پیدا میکنه بعد یهو یه چیز خیلی بزرگ اندازه کف دست ازم دفع شد که شبیه جیگر سفید و قرمز بود بعده اون کم کم تا 4ساعت بعدش خوب شد و از فرداش کامل خونریزی کردم بنظرتون بچه سقط کردم؟  حالا اگه حالتون بهم نخورد عکسشو میزارم بعده قبلشم 4ماه بود پریود نشده بودم البته دو بار سونوگرافی انجام دادم که کیست هموراژیک داشتم که پاره شده بود اما با قرص به یک هفته نکشید که کامل دفع شد. تو این مدتم اصلا تست بارداری ندادم تو اقدامم نبودم ولی جلوگیری طبیعی داشتیم و شنیدم که با پیشاب هم احتمال بارداری هست. ممنون میشم راهنماییم کنین

ببینم

شوهرم زندگیمه❤️دنیامه❤️نفسمه❤️.😍11 سال خون دل خوردم تا شدی مال خودم عزیزترینم😍 🥰                    خدااااا جونم ثانیه به ثانیه مواظب عشقم باش❤️ سپردمش دست خودت. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.