2777
2789

دانشجوهای این کلاسم، ترم‌اولی بودن. من از بیشترشون هفده سالی بزرگترم. مثل مادر بهشون نگاه میکنم. البته متأسفانه یا خوشبختانه یه کم جوون‌تر از سنم نشون میدم.

یکی‌شون در تمام طول ترم بارها کرم ریخت. چه وسط کلاس، چه توی پی‌وی. من اولش که فکرشم نمیکردم منظور خاصی داشته باشه، بعدشم به روی خودم نیاوردم. چون خیلی هم چیز مهمی نبودن.

ولی چندش گستاخ، چند هفته پیش چیزی سر کلاس گفت و بعد توی پی‌وی پیامی فرستاد که شوکه شدم. بهش گفتم برو درستو حذف کن. نکنی من بهت صفر میدم.

و بلاکش کردم. یک روز فرصت داشت درسو حذف کنه ولی نکرد.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه صفر بدی باز ترمای بعد باهات برمیداره

۱۰بده ریختشو نبینی 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

خاک تو سرشون واقعا 

آدم تو محیط مثلا علمی هم از دست این کرکسا راحتی نداره

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا |