2777
2789
عنوان

هاله بی بی چک بعد چند ساعت

| مشاهده متن کامل بحث + 1813 بازدید | 118 پست
جای امیدواری هست؟ 😍 آزمایش خون از کی جواب درست میده؟ 

الهی بمیرم برات خیلی سخته انتظار برات حمد میخونم از حضرت ابولفض بخواه هر چقدرم گناه کار باشی نا امیدت نمیکنه عزیزم🥰

اینم بگم من بچه اولم یه هاله در حد توهم انداخت ولی مثبت سر دومی سریع دوتا خط پر رنگ انداخت . هر دو هم پسر.

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای همه بدنم یخ کرد!!! 

حتماااا ازمایش هم برو گلم برای منم دعاکن

خدایاشکرت مامان شدمممم😍😍😍.  ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....
الهی بمیرم برات خیلی سخته انتظار برات حمد میخونم از حضرت ابولفض بخواه هر چقدرم گناه کار باشی نا امید ...

واقعا سخته... ممنون از محبتت دوستم💚

آخه واقعا باور کنم؟ دست و پاهام یخ زد چند نفر اینجوری گفتن

من حالم از این بی بی چکا به هم میخوره این ماه قشنگ برا من مثبت شد ولی پریود شدم... ولی براس شما که مثبته... ۱۴ روز تاخییر قطعا ازمایش جواب میده شنبه ازمایش بده

هر زمانی فالی گرفتم غم مخور آمد ولی، این امید واهی حافظ مرا بیچاره کرد!

استاتر هر کس ببینم میگم برات دعا کنه مثبت باشه حامله شدی خبرم کن❤

میتونم خواهش کنم ازتون یه ذکر یاعلی بحق علی بگید به نیت قلبم برسم ، خیلی خیره نیتم❤ میگن دعای نی نی سایتی ها میگیره ، خدارو قسم میدم به آبروی پاک حضرت زهرا هر کس دعا کرد خدا اول خودش رو حاجت روا کنه....❤
آخه من 7صبح زدم بعد 7غروب رفتم نگاه کردم! نمیدونم واقعا

فردا صب باز ی بی بی دیگه بزن بعدشم وقتی ۱۴ روز تاخیر داری خب برو ازمایش خون بده اگر باردار نیستی خب برو دکتر دارویی چیزی استفادا کن

من حالم از این بی بی چکا به هم میخوره این ماه قشنگ برا من مثبت شد ولی پریود شدم... ولی براس شما که م ...

آخه میگن دوز سوم واکسن کرونا کلا تاخیر میده واسه پریود.. منم که پریودام کلا 4-5روز عقب میفته... بخاطر همین اصلا نمیدونم

مثبهمثبه گلم مبارکت باشه چه معلوم شایدیهربع بعدبعد هاله انداخته تو دیر دیدی منم نامنظم بودم پنجاه روزم از موعدم رد شده بود تست ها و ازمایشام منغی بود یه روز شانسیتست زدم منفی افتاد سریع اومدم بیرون پشت بندم شوهرم رفته بود دید هاله داره صدام زد باورم نمیشد اصلاااا حالا کمرنگ بود شما اگع داری الان یکی ام تست کن فردا صبم ازمایشقوری بده جوابت چن ساعته امادس فقط هول نباش شوهرتو خوب سوپرایز کن 

خدایا شکرت واسه سلامتی و ارامشی که داریم🥰
فردا صب باز ی بی بی دیگه بزن بعدشم وقتی ۱۴ روز تاخیر داری خب برو ازمایش خون بده اگر باردار نیستی خب ...

هفته پیش آزمایش چکاپ دادم و بارداری... هنوز جوابش نیومده... میترسم بخاطر تاخیرای پریودم یه موقع جواب آزمایش خون بارداریم منفی کاذب بشه

منم سر دومی ۱۰ماه طول کشید حامله شدم ۱۰۰تا بی بی چک زدم دیگه مثبت کاذب باور نمیکردم. بعد ۱۰ ماه زدم دوتا خط پر رنگ افتاد به شوهرم گفتم باور نکرد گفت مثبت کاذب بعد ۲۰روز تاخیر آزمایش دادم مثبت بود