2777
2789
بسلامتی دوست عزیز.منم سه روزه انتقال دادم.همش دراز کش هستم.نیت کردم تو این دوهفته ختم قران رو انجام ...

عزیزم فقط نخواب خوب نیست بلند شو راه برو توی خونه ولی خودتو خسته نکن خوابیدن زیاد باعث میشه خون به جنین نرسه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه چیزایی بخورم بهتره به نظرتون یااهمیت نداره اینا؟ 

عزیزم من سومین انتقالم مثبت شد

دو دفعه اول خیلی رعایت کردم ولی نشد

دفعه اخر تغذیه عادی خودمو داشتم 

زعفرون و اب هویج و اینا نخور تغذیه عادیتو داشته باش

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

عزیزم فقط نخواب خوب نیست بلند شو راه برو توی خونه ولی خودتو خسته نکن خوابیدن زیاد باعث میشه خون به ج ...

وای من اصلا ادم خوابیدن نیستم یه سره میچرخم همسرم میگه بگیر بخواب اما واقعا بیشتراز نیم ساعت روتخت دوام ندارم

چه چیزایی بخورم بهتره به نظرتون یااهمیت نداره اینا؟ 

تا حدودی اهمیت داره 

شیرسویا روزی یه لیوان بخور بادوم و مویز و پسته بخور 

سیب زمینی و تخم مرغ آب پز 

سبزیجات 

نشاسته رو توی آب حل کن بخور

چیزای گرم نخور

عزیزم فقط نخواب خوب نیست بلند شو راه برو توی خونه ولی خودتو خسته نکن خوابیدن زیاد باعث میشه خون به ج ...

امپول انکسا و اسپرین برا جریان خون بهم دادن.برا غذا و سرویس و تزریق داروها بلند میشم.اما بیشتر دراز کشیدم