2777
2789
عنوان

کات کردم...

103 بازدید | 6 پست

خیلی خسته ام خیلی🙂

کاش یه آدمی بود که عاشقم باشه 

بهم توجه کنه بهم ارزش بده 

دلش بخواد تو آیندش باشم 

آدمی که نخواد منو از دست بده آدمی که باهمه براش فرق کنم آدمی که اولویتش باشم😔

عزیزم امیدوارم هر چی صلاحته برات اتفاق بیوفته برا منم دعا کن

یه خردادی مهربون ریزه میزه که با کسی کاری ندارم سرم تو کار خودمه 😁همه از بیرون فک میکنن خیلی آرومم اما از درون یه آتیش پاره ای هستم که فقط اینو نامزدم درک میکنه با بلاها و چالشایی که باهاش رفتم🤣🤣🤣شیطونی تو خون منه😁سعی نکن یه حرفو دوبار به من تکرار کنی چون من لجم میگیره اتفاقا به حرفت گوش نمیدم😝یه کنکوریه انسانی هم هستم 😇

🥺باید یکی عین خودت باشه که درکش ازت بالا باشه توهم همینطور من خیلی از بقیه دلخور بودم اینقدر دعا کردم خدا نسیبم کرد 🥺😂 امید وارم شخصی که میخوای رو پیدا کنی 

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🥺باید یکی عین خودت باشه که درکش ازت بالا باشه توهم همینطور من خیلی از بقیه دلخور بودم اینقدر دعا کر ...

نمیدونم کارم غلط بود یا نه ولی خسته بودم از کم اهمیت دادناش 

نمیدونم کارم غلط بود یا نه ولی خسته بودم از کم اهمیت دادناش 

خیلی بده مخصوصا وقتی تو خیلی سعی کنی باهاش باشی  درک میکنم خوب کردی هیچکی بالاتر از خودت نیست

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 
برام دعا ‌کن چون خیلی دوسش دارم🥺

🥺حتما گلم 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز