واسه ی دهه فجر مجری این برنامه ها مدرسمونو انداختن گردن من میگن تو شعر خوانیت خوبه😐 منم استرس میگیرم مخالفتم نمیتوانم بکنم 😐نفسم بند میاد حیات سرده با ماسک نفس بهم نمیرسه 🥲 چیکار کنم
....
کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمیکنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ^_^.
😂یه هفتستما راهنماییمون کوچیکه کل آوازه ها میپسچه از شعر خواندن سر صف قرار کردم این دیگه نمیشه😂
کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمیکنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ^_^.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ماسکتو بیار زیر بینی ، که نفس بکشی چقدم همه خوشحالیم از رسیدن دهه فجر🤢
من نیستم همه چی افتاده گردن من🥲🥲
من همیشه مجریم اوایلش صدام میلرزید از استرس ولی بیشتر مواقع میرم جلو آینه متن رو میخونم استرس ندارم واقعا تاثیر داشته تازه استرس که چی حالا یه جا تپق میزنی برام اصلن مهم نیست که بخندن یا نه😶💔
استرس نداره که ... من همیشه مجریم اوایلش صدام میلرزید از استرس ولی بیشتر مواقع میرم جلو آینه متن رو ...
موقع من سکوت میکنن😂💔دوسه بار رفتم واسه شعر صدام یکم میلرزه بخاطر ماسک نفس کم میارم