2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند سال باهمین؟ 

دیگه با اون نیستم با یکی بهترم😂

ولی همه وی بستگی به فرد داره و اینکه دوستی یا ازدواج چون خیلیا رابطه جنسی دارن و طولانی مدت هستن حواستون جمع کن

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
دیگه با اون نیستم با یکی بهترم😂 ولی همه وی بستگی به فرد داره و اینکه دوستی یا ازدواج چون خیلیا راب ...

اهان پس طولانی نبودی. منظورم اونایی هست ک بالای دوسال باهمن و واقعا عاشقن

من شیش ماه با یکی دوستم. خیلی منو عوض کرده. میترسم از دستش بدم

اهان پس طولانی نبودی. منظورم اونایی هست ک بالای دوسال باهمن و واقعا عاشقن من شیش ماه با یکی دوستم. ...

طولانی بودم. من با هر کی بودم وفادار بوده . مثلا سر یچی دیگه من نخاستم ادامه بدم.چه نغییری

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

پنج سال باهم دوست بودیم از قبل هم همو دوست داشتیم الانم نامزدیم😉❤️

میخام کنار هم پیر شیم بمیریم🔗🧡                           دوری هر کیو تحمل میکنم اما دوریه ت رو ن:/                  آخه دوریت واسه قلبم خود درده🥲                                اسمم یگانست نامزدم بهم میگه یکدانه😁🤍رزمی کار👊🏻🤎آی ام خانوم مهندس👩🏻‍🔧👩🏻‍💻دانشجو👩🏻‍🎓خانم آقای مهندس👨🏻‍🔧💙این کاربر قابلیت تبدیل دوست پسر ب شوهر را نیز دارد😁😂دارای پنج سال سابقه با عشقم😎🙈و الان هم نامزدیم😁💜ب قول تتلو:من تو شب دوتا ماه دارم...اونم دوتا چشمای توعه👀✨ تو چنان در دل و و جان رفته ک جان در بدنی پسرعمو جونم🤓💛می‌خوام با تو دوباره بچگی کنم🧿❤️🥺از عمیق ترین نقطه قلبم دوستت دارم🤤🧡 چ حس قشنگیه تا خودمو شناختم از همون بچگی حس عشق ب تو،تو وجودم ریشه زد🌍💚
طولانی بودم. من با هر کی بودم وفادار بوده . مثلا سر یچی دیگه من نخاستم ادامه بدم.چه نغییری

معلومه ستارت گرمه😍

برا من کاری کرده با اینکه چند ماه ندیدمش

نمیتونم حتی جواب سلام کسی رو بدم. اخه قبلش شیطون بودم😅