2777
2789
عنوان

تجربه چاقی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 42 پست
من گلاب دادم کاشان ۸۰ برام آوردن گلیسیرین فک کنم ۳۰ 

چقد گرون

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
اسی من که پوستم چربه چ کنم؟؟؟؟ 

ماسکهایی استفاده کن ابلیمو دارن چون چربی صورتت کنترل میکنه....الان برا چی میخوای روشن کنندگی یا ؟

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد گرون

گلاب اصل بود توهم اگه خواستی اصل بگیر چون تاثیر نمیذاره 

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
برا پرشدن گلاب زدی ....برا چی زدی ...اگه خواستی بگو ماسک بهت بگم استفاده کن با وسایل توخونه وطبیعی خ ...

بعد از روزای پریودم بود ، احساس میکردم یکم صورتم بهم ریخته و لک شده ، براهمون گلاب زدم که بدتر شد.

من دوران مجردی برای خشکی پوست صورتم قبل از خواب چربی روی شیر رو برمیداشتم و میزدم ، عالی بود ،هم خشکی پوستم رفع میشد هم خیلی شفاف و براق میشد ، ولی الان دیگه حال و حوصله شو ندارم😁

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

همون روشن کنندگی عزیزم  جوش زیاد میزنم

اول جوشات خشک کن بعد برا جاشون اقدام کن 

اول ببین منشا جوشات چین؟ یا عفونت رحم داری ...یا از موادغذایی ات زیاد چربی استفاده میکنی...یاهورمونین مثلا سرخ وگنده وخیلی دیر میرن 

بعد از روزای پریودم بود ، احساس میکردم یکم صورتم بهم ریخته و لک شده ، براهمون گلاب زدم که بدتر شد. ...

شیر عالیه ولی اگه خواستی ماسک بهت معرفی کنم استفاده کن ولی بعد اگه نتیجه دیدی حتما بهم بگو

اول جوشات خشک کن بعد برا جاشون اقدام کن  اول ببین منشا جوشات چین؟ یا عفونت رحم داری ...یا از م ...

جوشم علتش اینه تا گردو یا کنجد یه چیز گرم پسته یا بادوم زمینی میخورم سریع تا فرداش میریزه بیرون 

همون روشن کنندگی عزیزم  جوش زیاد میزنم

اگر جوشات سفیدن وناحیه لب واطراف لب واطراف دماغ یا بقولا اون مثلثه میزنی که عفونین 

وعفونت رحم داری.....

اگه سرخ وبزرگ رو گونه ات وکبدت چرب شده...وغذای چرب میخوری

شیر عالیه ولی اگه خواستی ماسک بهت معرفی کنم استفاده کن ولی بعد اگه نتیجه دیدی حتما بهم بگو

ممنون گلم 🌹

نه حوصله ی این کارا رو ندارم و پوستم هم خداروشکر خوبه.ممنونم🌹

خدایا آن ده که آن به🌱🌱🌱

جوشم علتش اینه تا گردو یا کنجد یه چیز گرم پسته یا بادوم زمینی میخورم سریع تا فرداش میریزه بیرون  ...

اره نباید گرمیجات بخوری مثل خرما آجیل پسته گوشت قرمز یا اگه استفاده میکنی ...باید خنثی کنی یعنی کلا یه عرق کاسنی بگیر تو یخچال داشته باش بخور طبعت متعادل میشه یا خاکشیر قاطی آب کن بخور عالیه

ممنون گلم 🌹 نه حوصله ی این کارا رو ندارم و پوستم هم خداروشکر خوبه.ممنونم🌹

خداروشکر 😂🥰