2777
2789
عنوان

کسی ندول تیروئید داره؟

2867 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من ندول تیرویید دارم و نمونه برداری انجام دادم هفته ی بعد جوابش میاد 

خیلی میترسم 

لطفا بیاید از جواب سونوهاتون بگید 😓🙏🏻

من فقط میدونم از خوش خیم ترین هاست و بی مشکل معمولا رفع میشه و جای نگرانی نداره

امیدوارم همینطور باشه 

تموم اینترنت و مطالب رو زیرو رو کردم اما هیچی دستگیرم نشد 

فقط بعضی دکترا میگن احتمال بدخیمی کم و بنظر خوش خیم 

اما از استرسم کم نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوارم همینطور باشه  تموم اینترنت و مطالب رو زیرو رو کردم اما هیچی دستگیرم نشد  فقط بع ...

نههه نترس ایشالا چیزی نیست دکترت درست گفته اینا خیلی خوش خیم اند 

هر چه در جستن آنی، آنی.

نگران نباش خوب میشی من توی یکماه یکدفه تیروییدم پرکار شد و ورم شدید اب دهنمو نمیتونستم قورت بدم لقمه هامو با اشک قورت میدادم بس درد داشتم موهام همهه ریخت پوستم داغون تپش قلبای شدیییید در حدی ک دکتر گفت شانس بیاری سکته نکنی اعصاب ضعیف افسردگی شدید ناخونام همه داشتن میوفتادن بس ترک خوردن پوسیدن خیلی دیر متوجه شدم الان دارم روزی ۶ تا کورتون میخورم دیشبم دندونم تو دهنم خورد شد چون پوکی استخون گرفتم چشام به حدی میسوخت اشک میزد در حد کور شدن 

فقط ببین چه اوضاعی داشتم ولی خدارو شکر دارم بهتر میشم 

پس تو هم ناراحت نباش امیدت ب خدا باشه مطمعن باش درمان داره فقط داروهاتو ب موقع بخور 

اگه اسمم دخی باکلاسه واسه اینه ک فراموش نکنم من زنی بودم ک اوج جوونیمو و شیطنتمو  گذاشتم پای شوهرم چه محبت ها ک نکردم از بهترین لباسها گذشتم از کمترین تا بیشترین خرج گذشتم تا بتونه ب خودش برسه بهترین ماشین خرید مغازه زد من از ارزوهام گذشتم تا ب ارزوهاش رسید 😔 اما جوابم این بود کتک فحش تهمت خیانت و بیرون شدن  از خونم😔 من مادر بودم نتونستم زندگی دخترمو تباه کنم چون پدر خوبی برای دخترم بود نخواستم در حقش ظلم کنم و زندگیش بشه پر از استرس و غم ...دختر من هم پدر میخواست هم مادر پس موندم اماااا شوهرمو از قلبم بیرون کردم الان من یه دخی باکلاسم 😍 انواع لاکارو دارم یه عالمه ماسک و کرم و اسکراپ  انواع لباسا رنگی رنگی یه دختر ژیگول و شیکم یه دختر شاد و خوش رقص دوستای خوب و پایه دور همی و مهمونی من حتی برای خودم کادو هم میخرم  من دیگه از چیزی نگذشتم من خودمو تو محبت کردن ب پای مردی ک لیاقت نداشته بود گم کردم من سخت درگیر شستن و روفتن و شوهر داری و پس انداز بودم خودمو از همه چیز انداخته بودم   ☹️اما الان  این منم یه دختر ک زندگیش واسه خودشو دخترشه😉 ک و ن لق بقیه ک باعث ازارم شدن 😝تنهایی و عشقه 
نگران نباش خوب میشی من توی یکماه یکدفه تیروییدم پرکار شد و ورم شدید اب دهنمو نمیتونستم قورت بدم لقمه ...

انشالله که همیشه سلامت باشید 

و مدت زمانیه ریزش موی شدید هم گرفتم ، طوری که به موهام دست میزنم کلی تار مو میاد تو دستم ... 

اخرین ازمایش تیروییدمم هم اسفند ۹۹ بود 

من چند روز پیش برای چکاپ برستم رفتم که دکترم متوجه این ندول شد و مشکوک شده 😓 

الان تاپیکتو دیدم اصلااااا نترس من از سال ۹۷ ندول دارم. اول یکی بود. بعد حتی بزرگ شد. بعد یکی دیگه ...

شما یادتونه سونوتون چی نوشته بود؟؟

ندول من غالبا سالید ایز اکو با ابعاد ۲۲در ۱۸ در ۱۶ میل با واسکولاریته ترجیحا پریفری در لوب چپ هست 

خیلی میترسم 

شما یادتونه سونوتون چی نوشته بود؟؟ ندول من غالبا سالید ایز اکو با ابعاد ۲۲در ۱۸ در ۱۶ میل با واسکول ...

ترست طبیعیه.از بس رفتی تو گوگل چرت و پرت خوندی

خب این چیزا که گفتی اصلا دلیل بدبودنش نیست. مال من یجوری بود که دکتر سونوگرافی با تعجب میگفت نمونه دادی خوش خیم بوده؟ گفتم بله دکتر نمونه دادم. 

ولی هی قیافش کج میکرد من میترسیدم

چون ظاهر ندولم مشکوک بود. ولی من سه بار نمونه دادم.

پس ببین ظاهر ربطی نداره. 

مال توام خوش خیمه

ترست طبیعیه.از بس رفتی تو گوگل چرت و پرت خوندی خب این چیزا که گفتی اصلا دلیل بدبودنش نیست. مال من ی ...

خدا از دهنت بشنوه 🙏🏻🙏🏻😓

دوشنبه جواب پاتولوژیم میاد 

خیلی استرس دارم ، کارمو رها کردم و حوصله هیچی ندارم 😞

خدا از دهنت بشنوه 🙏🏻🙏🏻😓 دوشنبه جواب پاتولوژیم میاد  خیلی استرس دارم ، کارمو رها کردم و ح ...

اووو من از تو بدتر بودم.دقیقا همه کارامو ول کرده بودم

دفعه اول قبل نمونه برداری گریه و زاری راه انداختم

دفعه دومم ترسیدم

حتی نصف شبا میپریدم از خواب

ولی دفعه سوم سپردم به خدا

توام بسپر به خدا

راحت و آسوده بگیر بخواب

برای آرامشت شمع روشن کن فردا

ولی نود درصد خوش خیمه

اووو من از تو بدتر بودم.دقیقا همه کارامو ول کرده بودم دفعه اول قبل نمونه برداری گریه و زاری راه اند ...

منم خیلی ادم استرسی بودم و هستم 

با کوچکترین علایم همش فکر میکردم بیماری گرفتم 

اما این نمیدونم یهو از کجا پیداش شد 

همیشه ازمایش تیروییدم نرمال بود 

امیدوارم همینطور که میگید بشه عزیزم 🙏🏻😓💜

منم خیلی ادم استرسی بودم و هستم  با کوچکترین علایم همش فکر میکردم بیماری گرفتم  اما این ...

آزمایش منم نرمال بود ولی الان کم کار شده

منم همش فکر میکردم مرضی گرفتم

باور کن همین ندول از استرسه

بیخود استرس نداشته باش بزرگ نشه

آزمایش منم نرمال بود ولی الان کم کار شده منم همش فکر میکردم مرضی گرفتم باور کن همین ندول از استرسه ...

اره غمباده 

کاش انقدر برای چیزای بیخود غصه نمیخوردم که به این روز بیفتم 

کاش خدا کمکم کنه