2777
2789
عنوان

شیرخشک

69 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها امیدوارم حالتون خوب باشه😘

دختر من چهارماه و نیمشه، تا ده روز پیش شیر خودمو میخورد+ ۹۰سی سی شیرخشک وقت خواب.

اما ده روز پیش بردمش دکتر وزنش خیلی کم بود دکتر گفت از این به بعد به جای سه پیمانه در روز باید ۱۳ الی ۱۵ پیمانه شیرخشک بخوره تا کمبود وزنش جبران بشه. حالا سوال من ( که طبق معمول یادم میره بعضی سوالامو از دکتر بپرسم و بعدا یادم میاد🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😁) اینه که چند ساعت یک بار و هر بار چند پیمانه بدم؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

روزی ۴ بار ۳ پیمانه بده

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

عزیزم رو شیر خشک نوشته چند پیمانه مثلا اگه چهار ماهگی ۴ پیمانه اس تقسیم کن ببین چند بارش میشه اون چیزی که دکتر گفته مثلا یبار صبح یبار ظهر و شب بهش بده 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم رو شیر خشک نوشته چند پیمانه مثلا اگه چهار ماهگی ۴ پیمانه اس تقسیم کن ببین چند بارش میشه اون چی ...

ببین مثلا دختر من یه بار میبینی ۳ تا رو میخوره بازم میل داره دوتا دیگه درست میکنم، جمعا ۵ پیمونه یه جا میخوره، یه بار هم میبینی فقط دو پیمونه میل داره و میخوره. منظم نیست، اشکال نداره؟ سیستمش به هم نمیخوره؟ یا اگه طبق قاعده و الگوی خاصی باشه بهتره؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ببین مثلا دختر من یه بار میبینی ۳ تا رو میخوره بازم میل داره دوتا دیگه درست میکنم، جمعا ۵ پیمونه یه ...

دختر من که از اول شیر خشک میخوره کلا خب نسبت به گرسنه بودنش میخوره ولی اگه برای اضافه وزن میدی سعی کن مرتب باشه که مثلا سه بار یا ۴ بار بیشتر نشه و کامل بخوره کم کم میاد دستت که چه ساعتی همشو میخوره شما همیشه مثلا اگه ۴ پیمونه باید بخوره درست کن اگه نخورد تا سه ساعت وقت داره خراب نمیشه کم کم بده بخوره ولی بیشترش نکن نوبتش رو که شیر خودتو ول نکنه 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
عزیزم نمیدونم پیام منو می‌خونی یا نه ولی تند تند بهش بده تا شکمش جا باز کنه

بله منتظر پیاماتون بودم. ممنونم عزیزم

دختر من که از اول شیر خشک میخوره کلا خب نسبت به گرسنه بودنش میخوره ولی اگه برای اضافه وزن میدی سعی ک ...

درست✔

ممنون از توضیحات کاملت عزیزم متوجه شدم