2777
2789

سلام       کسی هست عمل بینی، چ عمل درمانی و چ عمل زیبایی انجام داده باشه     چ مراقبت هایی بعدش نیازه؟ قصد عمل انحراف بینی و عمل درمانی دارم شاید هم زیبایی انجام دادم،، ممنونم.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

من ک حودم خیلی سختی نکشیدم دردی هم نداشتم.فقط باید موقع خوابیدن رعایت کنی روی بینی نخابی.چسب و مرتب و درست حسابی بزنی .با سرم شستشو بینی تو هر روز تمیز کن خون هشک داخلش نمونه.چسبتم مرتب عوض کن نزار زیاد بمونه ک بشه حساسیت.هوای سرد و باد سرد ب بینیت سعی کن نخوره.تا چند روز سوپ و مایعات بخور .ته دیگ و تنقلات و این چیزا هم نخور.ب دکترتم تاکید کن سوراخاشو یه اندازه در بیاره

Hakan😍😘❤
من ک حودم خیلی سختی نکشیدم دردی هم نداشتم.فقط باید موقع خوابیدن رعایت کنی روی بینی نخابی.چسب و مرتب ...

چسب چیه   چرا باید چسب زد؟ بعد از برداشتن پانسمان چسب میزنن؟ 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا چسب ندیدی تاحالا این همه ادم بعد عمل تا دو ماه چسب میزنن.چسب بینی عزیزم

دیدم چسب میزنن  منظورم اینه نوع و جنس چسبش از نزدیک ندیدم     تو اشنایان نزدیک نداشتیم کسی عمل بینی انجام بده. عمل منم بیشتر جنبه درمانی داره