میقولی مدیر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 37 عنوان صبحتون بخیر بیایین یه سوال دارم | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 37 پست خانوما وقتی جایی باشین مثلا بیمارستان بعد ببینیدشوهرتون با یه خانومی لاس میزنه حالا صرفا حرف زدن نه با چشم به هم اشاره میکنن ریکشن تون چیه اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن🤘🏻کاربری سومم 1400/11/07 | 08:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
میقولی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 37 ممنونم عزیزم سلامت باشی به چشم خودم شک دارم ولی به همسرم نه، از بچگی میشناسمش پسر خاله مه، حتی در د ... الهی که عشقتون پایدار و ماندگار باشه عزیزم چقد کیف میکنم میبینم هنوز هم همچین مردایی هستن خدا برای هم حفظتون کنه و از چشم بد دور باشین🧿 اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن🤘🏻کاربری سومم
میقولی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 37 جر میدم اغراقه چون نمیکنی اینکارو 🤷🏻♀️ اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن🤘🏻کاربری سومم
mnbshshshshwhs عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 8719 اغراقه چون نمیکنی اینکارو 🤷🏻♀️ اغراق نی شما منو از نزدیک میشناسی ک اینو میگی؟؟؟؟؟هرجور میخوای فک کن کمتر اینم نمیشه کاری کرد با همچین آدمایی والا
ناناکورپه عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 6642 الهی که عشقتون پایدار و ماندگار باشه عزیزم چقد کیف میکنم میبینم هنوز هم همچین مردایی هستن خدا برای ه ... فدات هرچه کنی به خود کنی گر همه خوب و بد کنی
میقولی مدیر استارتر عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 37 اغراق نی شما منو از نزدیک میشناسی ک اینو میگی؟؟؟؟؟هرجور میخوای فک کن کمتر اینم نمیشه کاری کرد ... نه خب آخه من خیلی دیدم که زنه فقط آشوب میشن چوننمیتونن کاری کنن من قصد توهین نداشتم ب شما که اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن🤘🏻کاربری سومم
ناناکورپه عضویت: 1397/11/07 تعداد پست: 6642 الهی که عشقتون پایدار و ماندگار باشه عزیزم چقد کیف میکنم میبینم هنوز هم همچین مردایی هستن خدا برای ه ... همیشه میگه خدا یکی یار یکیقربون خدا برم هرچه کنی به خود کنی گر همه خوب و بد کنی
mnbshshshshwhs عضویت: 1399/04/30 تعداد پست: 8719 نه خب آخه من خیلی دیدم که زنه فقط آشوب میشن چوننمیتونن کاری کنن من قصد توهین نداشتم ب شما که نه عزیزم من نگفتم توهین کردین ولی اینو بدون با هرکس مث خودش و لیاقتش باید رفتار کنیاگه کسی اینکار کرد لیاقت نداره