2777
2789

سلام خانم های گل 

صبح تون بخیر و خوشی

امیدوارم حال تون خوب باشه و یه روز عالی پیش روی همه مون باشه

خانما می خوایم یخچال بخریم(قسطی) به نظر شما الان بگیریم یا بزاریم ببینیم نتیجه این توافقات چی می شه و اجناس ارزون تر می شه یا نه

الان یه یخچال داریم ،اگه یخچال جدید خریدیم فعلاً ازش استفاده نمی کنیم چون توی این خونه که هستیم زیاد جا نداره

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا دیدی مغازه دار یه جنس رو که قبلا تو گرونی خریده ارزونتر بده معمولا ارزون هم میخرن میگن الان دلار رفته بالا گرون میدن چه برسه به اینکه گرون خریده باشن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
با عرض معذرت فراوان بشین تا ارزون بشه😐

خواهش می کنم

خودم رو از تابستون دارم گول می زنم می گم ارزون می شه ۴ تومن گرون تر شد اون مدلی که می خواستم😭

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت

منم دوسه سال پیش همین فکروکردم هی نخریدم روز بروز گرونتر شدن بالاخره اردیبهشت خریدم الان یخچال 10میلیون و ماشین لباسشوییم 5میلیون گرونتر شده هیچ چیز دیگه ارزون نمیشه تازه ثابت هم نمیمونه چه برسه ارزون بشه

من قهرمان زندگیم رو توی آیینه میبینم💪
خواهش می کنم خودم رو از تابستون دارم گول می زنم می گم ارزون می شه ۴ تومن گرون تر شد اون مدلی که می ...

چی بگم لعنت بر باعث و بانیش😢😢😢😢

با افتخار کوردم 😎✌️ آخرش فقط خودتی و خودت

من تابستون یه چرخگوشت یک دو سه خریدم ۶۰۰الان شده ۹۵۰...یعنی ۵۵درصد رفته روش...تحریم ها رو بردارن شاید فقط گرون نشن...غیرممکنه ارزون بشن‌‌.اصلا امکانش نیس...طبق روال براعید لوازم خونه دوباره گرونتر میشن...بعد عید هم که کلا همه چی ۳۰درصد میره روقیمتش...