من مادر دوتا پسر بچه هستم خیلی دوست دارم یه درآمدی برای خودم داشته باشم خداروشکر مشکل مالی نداریم ولی به شدت خجالت میکشم برای چیزایی که دوست دارم از شوهرم پول بگیرم کیک تولد بلدم درست کنم خیاطی هم بلدم ولی هیچ کدوم همسرم دوست نداره کار کنم میگه برای خودت اره ولی مشتری نه دوست یه کاری باشه انجام بدم تو خونه چون کار بیرون خیلی دوست ندارم چون قبلا کارمند بودم
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
زیاد نیست دوستم الان یکساله تو این کاره میگه خوبه درامدش فقط یکم بو پارافین اذیتش میکنه
مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️ مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷
من از دوتا شرکت بازاریابی بهم میشنهاد شغلی شد ولی نپذیرفتم چون با اعتقاداتم جور درنمیومد(بعضی مراجع تقلید پول به دست اومده از طریق این شرکتهارو ح...میدونند)
خدایا؛آنان که همه چیز دارند مگرتورا،به سخره گیرند آنان را که هیچ چیز ندارند مگر تورا...
من از دوتا شرکت بازاریابی بهم میشنهاد شغلی شد ولی نپذیرفتم چون با اعتقاداتم جور درنمیومد(بعضی مراجع ...
منم چون خودم حاضر به استفاده از بعضی محصولات نیستم و اهل ریا و دروغ نیستم نمی تونم سمت این مشاغل برم البته نمی خوام توهین کنم به عزیزانی که تو شغل هستن
الان فن گرفته گزاشته من خودم خیلی علاقه دارم ولی بچم کوچبکه نمیتونم
اکن بازار اشنا پیدا کرد سفارش عمده میگیره واسه همین براش خوبه اینجوری بتونی کار کنی عالیه درامدش