2777
2789

من همون اوایل بارداریم با کمردرد پهلو درد دست پا زدم تا این ک لکه بینی کردم یه هفته دکتر رفتم هم هماتم هم جفتم خیلی پایینه گفتن حالا دو هفته ای از اونموقع گذشته اما کمردردام گاهی شدید میشه در حدی ک راه نمیتونم برم زیر شکمم درد میکنه شبا تا صبح از این پهلو ب اون پهلو میشم اصن خواب خوراک ندارم پاهام درد میکنن میخارن انقد خارش گرفتن دست پام زیر بغل زیر شکم ناحیه واژینالم پاهام ک پوست خودمو کندم متخصص زنان رفتم گفتم همشو دریق از هیچ دارویی موندم چیکار کنم بخدا الان آخر ماه سوممه🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم اینجوریم تاالان از هفته ۱۲ دردم شروع شد تا الان

باز آمد شوهر بی بهانه، با ادایی کودکانه، هیکلی چون استوانه می کند غر غر به خانه، یادم اید روز اول، گردنش کج، دست و پا شل . پیش بابا موش میشد سر خیس تا گوش میشد . دختری افتاده بودم مهربان و ساده بودم نرم و نازک، شاد و چابک. چشمهایم همچو اهو، عطر موهایم چو شب بو . می شنیدم از لب او حرفایی همچو جادو : من غلام خانه زادت، جان دهم هر دم به یادت، گر نیایی خانه ی من می گریزد روحم از تن . بعد از آن گفتار زیبا خام گشتم من همان جا . شد به پا جشن عروسی کیک و شام و دیده بوسی . بعد از آن دیگر ندیدم هرگز آن اوقات بی غم . قسمتم یک مرد جانی ، اندکی لوس و روانی ، بی اراده همچو یابو، پرخور و مغرور و پر رو . بشنو از من جان خواهر، هر که کرد این دوره شوهر ؛ خاک بر سر گشت و حیران . شد پشیمان شد پشیمان شد پشیمان......
تو بارداری که نمیشه واسه ت نسخه بپیچیم ..

خب خیلی هاتون تجربه مشابه من داشتین بیگین چیکارکردین خوب شدین و تاچند وقت اینجوری بودن کلامیخام از تجربه هاشون بگن راهنماییم کنن من ک هردری میزنم جواب نمیده😣

از دکترت بپرس ببین میزاره کمر بند بارداری ببندی یه کم فشار رو از روی کمرت برداره؟

کمردرد بارداری چیه؟ندیدم تاحالا نمیدونم دکتر درست حسابی داشتم ک انقدر حالم بد نبود اخه🥺

کمردرد بارداری چیه؟ندیدم تاحالا نمیدونم دکتر درست حسابی داشتم ک انقدر حالم بد نبود اخه🥺

خواهرم یه مدت می‌بست میگفت فشار رو از روی کمر برمی‌داره اونم جفتش پایین بود دوبارم سقط داشت 

شایدم شکم بند بارداری اسمشه

خواهرم یه مدت می‌بست میگفت فشار رو از روی کمر برمی‌داره اونم جفتش پایین بود دوبارم سقط داشت  ش ...

اها باشه ممنون برم ب دکتر بگم چی میگه واقعا پدرم در اومد ه با اینهمه درد

عزیزم  انشاءالله زودتر دردت تسکین پیدا کنه

ممنون عزیزم انشاالله💚شما میدونی برای حذف تاپیکای چند روز پیش کدوم نی نی یار رو صدا کنم؟ و چی بگم تاپیکمو حذف کنه؟

توهم همه این مشکلات دردای منو داشتی؟الان چطوری؟فارق شدی یا نه؟واین ک چیکارکردی بهتر شدی؟

یکی از دوستام به حدی درد داشت که دولا راه میرفت لکه بینی داشت بهش دارو و امپول واسه جلوگیری از سقط دادن و دستور استراحت ..زایمان کرد الان بچه ش ده سالشه