2777
2789

@dokhtare_gitarist

بچا عکسی ک میزارم پیج دختره باز هس خودش فالوورم زیاد داره نمیدونم کاربره استوریشو دیده یا نه .درسته خوشگل عملی هست ولی بدون فیلت.ر انچنان نیس

ای دختره دوس دختر سابق پسر مورد علاقش بوده خاسم بگم اعتماد ب نفستو از دس ندی.  الان عکس بدون فی.لترش هم میزارم

اینکه همش عمله

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازم خوبه😐

ماسک گذاشته انگار خب🤔

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

من که با فیلــتر و عمل دماغ بازم زشتم

حتما زشتم ک خیانت کرد دیگ

خدا یا اونو بکشه یامنو

من قلبم خیلی شکسته خیلی تنهام جز شما نی نی سایتیا کسیو ندارم میشه دعام کنید؟!دارم سقوط میکنم  

عجب اندامی

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️