2777
2789

اینجایی که من رفتم گفتن نه 

به مرور جذب پوست میشه جاش نمیمونه

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه .. ببین الان اقاها هم انجام میدن. . ببین تایپیک الانم رو😝

😂😂😂😂

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
چرا جاش برا بعضیا قرمز میشه برا بعضیا نه 

منم که ماشا... هر چی خصوصیت مزخرفه دارم. مثلا جای زخم و سوختگی حتی خیلی کم باشه هم رو بدنه من همیشه می مونه، حالا از شانسه خرابم حتما جای قرمزیش می مونه

آخه لیفت من کردم اومدم خونه، اصلا انگار نه انگار، امکان داره مواد لیفت خوب نبوده باشه؟ 

آره کمش 3 هفته می مونه

من همیشه با حرف همه موافقم.چون این تنها راهیه ک باعث میشه اونا دیگه ب حرف زدنشون ادامه ندن🙃

دوس دارم یه تغییری تو چهرم بدم اما پارسال عید مژه کاشتم، مژه هام داغون شد، سر مژه ها که فر داشت کاملا رفتن و مژه هام هم کم پشت شدن، الان میترسم باز یه کاری کنم که آخرش ضرر کنم☹️