2777
2789
عنوان

چرا اینقد اوضاع خرابهههه😣

399 بازدید | 21 پست

سلام

من تو عقدم و خیلیم پول لازم

چون خانوادم اصلا اوضاع مالی خوبی ندارن

جهزیه رو هم باید خودم جور کنم

ولی شوهرم اینارو نمی دونه(نمی خوام ذهنتیش درباره خانوادم عوض شه)

حالا مجبورم برم سرکار تا بتونم کم کم جهزیمو بگیرم بعد تو دیوار ک دنبال کار گشتم چند مورد بود برای پرستاری از کودک تا خواستم باهاشون صحبت کنم و شرایطشونو بپرسم مرده گفت من یه بچه ۷ ماهه دارم و زنم تو کارای بچه نیاز به کمک یه نفر دیگه داره منم حقوق خوبی می دم بهتون فقط یه شرطی هست ک باید صیغم شین(هنوز نگفته بودم متاهلم)

واییییییی باورم نمی شد اوضاع جامعه خیلی خراب شده

یا یه جای دیگه رفتم واسه مصاحبه منشی می خواست شرکت

بعد از چن تا سوال درباره کار،رئیس اونجا بهم گفت کاری ک اینجا قراره بکنی خیلی راحته خودمم هواتو دارم فقط در اختیارم باش خوبم حقوقت می دم😒😒😒

وااااقعا چرا اینجوریه اوضاع

دیگه آدمای پاک انگار منقرض شدن

لعنت ب فقرررر و لعنت ب آدمای سو استفاده گر

خوشگلی؟

لایک نکن.      لا لایک.       لایک المه.     dont.like     به سه زبان گفتم باز میای لایک میکنی بشررر؟؟                                                                                           اشتیاقی که دیدار تو دارد دل من،  دل من داندو، من دانم و ،دل داندو، من💜                                            خاک من گل شود و، گل شکفد از گل من، تا ابد مهر تو بیرون نرود از دل من😍💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لعنت ب فقر...

مامان نی نی خان❣ بگم کاربری اولم ترکید🤪کاربری دست خودمو مامانمه😂🤪  💚اللهم صل علی محمد و آل محمد💚برای ازدواج کردن دوست داشتن کافی نیست، تفاهم مهمه، فرهنگ مهمه، اخلاق مهمه، خانواده مهمه، هیچ وقت نگید دوسش دارم همین کافیه!کافی نیست...بعد از ازدواج می‌فهمید کافی نیست...دوری ما از خدا باعث میشه از دیگران توقع داشته باشیم ، حتی توقع آرامش .... ❣اگه تو جمع کسی حرفی زد و بهش توجهی نشد ، تو بهش توجه کن ، اگه تو گروه کسی سوال پرسید و کسی جوابشو نداد تو حداقل بگو نمیدونم ، اگه تو جمع کسی پرید وسط حرف یکی دیگه، بعد تو دوباره بپرس و بحثشو ادامه بده ، اگه کسی عکسی بهت نشون داد تو بگو قشنگه ، نزار چیزای کوچیک باعث ناراحتی آدما بشه ، نزار کسی حس کنه دیده نمیشه ، دنیا به خوبی نیاز داره رفیق :) 🤍💚

گلم کاریابی ثبت نام کن. ولی کاریابی با انصاف. ازش بپرس واسه مصاحبه ای که به کار ختم نشه حق مشاوره میگیرین یا نه. یا با انصافا نمی گیرن. زود هم واست کار پیدا کنن. جاهای معتبر یا از طریق کاریابی نیرو می گیرن یا اشنا. کار از منشی و پرستار پرسودتر هم شاید واست پیدا شد. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

بنظرم بهش بگو کسی بخادت باید از الان بدونه شرایطط چیه خجالتو بزار کنار اگه قرارع طعنه بشنوی بنظرم شروعش نکن بعدا مشکل نشه برات ):نفس کشیدن به عنوان زن خیلی سخته خیلییییی

(اهل کجایی؟طرح ترویج کتاب خوونی که تو چاپ خونه ها هست دارین تو شهرتون کارش سخته ولی حقوقش خوبه همش با خانومایی  تبریز شیراز که دارن بقیه شهررو نمیدونم/"

بنظرم بهش بگو کسی بخادت باید از الان بدونه شرایطط چیه خجالتو بزار کنار اگه قرارع طعنه بشنوی بنظرم شر ...

مشهدم عزیزم

اطلاعی ندارم از این طرح...

تاالان چند بار خواستم بگم بهش ولی حس بدی بهم دست می داد شرایط سختیه کلا