2777
2789
عنوان

نوجوان پرخاشگر

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 47 پست
اره ولی همش تو اتاقم خیلی تو حال نیستم 

حس میکنم تو خواهر منی اونم اینطوره 

ناهارو شامم نمیاد بیرونم نمیاد 

متنفره از ما 

ولی ما عاشقشیم برو پیش خانوادت بدون اونام دارن دق میخورن 

من شبو روز ندارم از استرسش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شاید از بچگی زیاد دعواش کردین، عقده شده براش که حالا بهانه گیری میکنه

از بچگی بچه ی سختی بود 

ودعوا میشد ولی به همون نسبتم محبت دید ببین بیای زندگیشو ببینی همه حسرتشو میخورن که چه چیزایی داره 

انقد چیز داره که میگفت دیگه نمیدونم بگم واسه تولدم چی بخرین 

از بچگی بچه ی سختی بود  ودعوا میشد ولی به همون نسبتم محبت دید ببین بیای زندگیشو ببینی همه حسرت ...

ولی بعد از یه مدتی ک رفت تو اینستا بد شد 

الان مدرسه نرفت 

کلاس زبانشو نرفت 

میگه ازتون متنفرم

ولی بعد از یه مدتی ک رفت تو اینستا بد شد  الان مدرسه نرفت  کلاس زبانشو نرفت  میگه ...

آهاااا…..

خب فضای اینستا برا این سن و سال خوب نیست، مخصوصا بچه هایی که خودشونم حساس و زودرنج هستن.

متاسفانه پسر منم میره، همسن خواهرته.منم هروقت میره کنارش میشینم و کنترل میکنم تا حدی وگوشی رو ازش سر ساعت معین میگیرم.

من و خدا💫
آهاااا….. خب فضای اینستا برا این سن و سال خوب نیست، مخصوصا بچه هایی که خودشونم حساس و زودرنج هستن. ...

به ما گوشیو نمیداد من ناگهانی متوجه گروهاش شدم 

ببین گروهایی دیدم ک دوست داشتم بمیرم فقط برا خواهرم دعا کن تروخدا

به ما گوشیو نمیداد من ناگهانی متوجه گروهاش شدم  ببین گروهایی دیدم ک دوست داشتم بمیرم فقط برا خ ...

انشالله حالش خوب بشه🤲

ولی حتما باید بایه مشاور خوب صحبت کنین تا راهنماییتون کنه، اینجوری به حال خودش باشه بدتر میشه.

منم از همچین روزی میترسیدم ، از روز اول گفتم گوشی مال تو نیست فقط برا درساته و منم کنترل میکنم که زیاد بازی نکنی از درس بیفتی. دیگه الان نمیتونه نده.

من و خدا💫
به نظر تو الان ک تو اتاق خودش رو حبس کرده هیچیم نخورده بریم دنبالش  بابام رفت اصلا درو باز نکر ...

ببرینش مشاور سریع ی اتفاقی افتاده درکش کنین تنهاش بزارینش بدش

عکس پروفم خودمو عشق جدیدمیم:/❤