2777
2789
عنوان

روغن سیاهدانه

426 بازدید | 16 پست

بچه ها من ی عطاری هست همیشه ازش روغنهای دست سازاشون رو میگیرم قبلن ازشون روغن سیاه دانه گرفتم 

چون تموم شد امروز یکی دیگه ازشون گرفتم 

ولی به نظرم خیلی تیره تر از قبلیه ی کمم بوش فرق می کنه 

ب نظر شما روغنش مرغوب نیست ؟؟

چطور بفهمم ؟؟

لطفا جای خدا نباشید. 

سیاهدانه هرچی تیره تر بهتره

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام بگیرم همراه عسل استفاده کنم باید روغنشو بگیرم؟ چطوری ازش استفاده میکنن؟

من خوراکی استفاده نمی کنم 

برا موهام استفاده می کنم 

ولی همراه عسل فک کنم باید از دونش استفاده کنی 

لطفا جای خدا نباشید. 
من خوراکی استفاده نمی کنم  برا موهام استفاده می کنم  ولی همراه عسل فک کنم باید از دونش ا ...

ممنون عزیزم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
منم میخوام بگیرم همراه عسل استفاده کنم باید روغنشو بگیرم؟ چطوری ازش استفاده میکنن؟

شما خود سیاهدانه رو بگیر با عسل مخلوط کنید بهتره

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
جدن؟! من فک کردم روغنش به خاطر حرارت زیاد سوخته🙂🤕

نه عزیزم من خودم از بس روغن برا پوست و موم سفارس میدم ک واررررردم

الان روغن سیاهدانه اصل اصل رنگ زغاله

هر حاجتی داری 7 بار دعای نادعلی کبیربخون معجزس که میگم⭐️👌میگه که:باز این خودکار ها دارد به پایان میرسد؛گر چه مِهر از او ندیدم دارد آبان میرسد🙂💫شمع را باید از این خانه برون بردن و کشتن تا که همسایه نداند که تو در خانه مایی💛💫نقش بندی میکند هر دم خیالش در نظر؛هیچ نقاشی نمیبندد چنین نقشی دگر💫 بارونو دوست دارم اما همیشه اقیانوش موجب ترسم بوده🐚🌙جهت خوشبختیم یه یا ارحم الراحمین مهمانم کن💛🌙
یعنی دانه هاشو با عسل بخورم؟ میشه اینطوری خورد؟

سیاهدانه رو تو عسل مخلوط کنی یه کم دانه هاش تو عسل نرم تر میشه و شیرین‌تر،ولی باز خوردنش یکم سخته،من خودم می‌خوردم ببخشید حالت عوق زدن بهم دست میداد

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...