2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص‌مترونیدازول تا‌ دو هفته،هر دوازده ساعت یک عدد. این قرص برای درمان هر عفونتی،تجویز میشه

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
اگه بافتای دیگه رو درگیر کرده باشه راهی نیست؟؟ چطور مشخصه؟ عصبانی هستین؟؟🙊

من عصبانی؟الانو میگی

کلی دوا درمون هست آزمایش میده اصلا نگرانی نداره. مار های خونگی هم میشه کرد. عفونت گوش واژن . یا ترشح خاصی یا گوششش مشکل نداره؟

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
قرص‌مترونیدازول تا‌ دو هفته،هر دوازده ساعت یک عدد. این قرص برای درمان هر عفونتی،تجویز میشه

عاوو مرسی اگه شدید شده باشه جاهای دیگم درگیر کرده باشه ؟؟

من عصبانی؟الانو میگی کلی دوا درمون هست آزمایش میده اصلا نگرانی نداره. مار های خونگی هم میشه کرد. عف ...

عاو ببخشید من پسرم 😶 ۱۷ سالمه نیم ساعتی هس اینجا اومدم چون اینجا زیاد کاربرای خوب داره اومدم این سوالو بپرسم نزدیک ۷ ساله عفونت گلو دارم لوزه هم دارم

عاو ببخشید من پسرم 😶 ۱۷ سالمه نیم ساعتی هس اینجا اومدم چون اینجا زیاد کاربرای خوب داره اومدم این سو ...

عمل کن تا اون موقع توش تمیز کن. آب نمک قر کن سرت بده عقب. چای پونه بخور سیر بخور . سرت تو سرما یخ نکنه کلاس نزار لباس کم بپوشی! پیشونی و سرت باید گرم باشه. جوش شیرین بزار تو آب ولرم تو دهن و گلو نگه دار. 

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون
عاوو مرسی اگه شدید شده باشه جاهای دیگم درگیر کرده باشه ؟؟

نه جانم،نگران نباش.اما پرهیز غذایی داشته باش.. اینا رو‌ نخور: ترشی، ادویه تند، شکلات تلخ و قهوه،لبنیات پرچرب.  شیرینی خامه ای، غذای سرخ شده نخور،مرغ رو بپز.. سیب زمینی یا تخم مرغ بپز.. بجای شیرینی،سیب شیرین بپز.. غذای شور،خیارشور،چیپس،پفک، همبرگر که خیلی روغن دارن، پیتزا نخور چون پنیر پرچرب داره، بجای گوشت قرمز، مرغ و ماهی بخورید.لبنیات کم چرب.. ابمیوه ،مثلا اب هویج،اب سیب برای عصرانه ،سیستم ایمنی قوی بشه.. شکر،عفونت رو زیاد میکنه، اگه دوس داشتی،یک لیوان اب ولرم،نیم ساعت قبل از هر وعده ی غذایی بخورید.. یک ساعت پیاده روی،ورزش برای تقویت سیستم ایمنی. ویتامین سی،ضد عفونته.

لااااایک نکن مهربون... یه روز یه نفر وارد زندگیم میشه که خیلی پاک و زلال مثل آب چشمه. تا حالا شنیدی صدای چشمه رو ؟ کنار دریا، قدم زدی؟ نسیم خنک رو توی گرما ، حس کردی؟ توی هوای سرد، شیر گرم خوردی؟ به شبای برفی زمستون، نگاه کردی؟ اهنگ مورد علاقت،که اسمشو نمیدونستی، پیدا کردی؟ امیدوارم یه روز برفی، یه نفر بیاد ، در خونه رو بزنه، بگه من اومدم، و اونقدرررر محکم بغلم کنه که تکه های شکسته ی قلبم، سر جاش قرار بگیره.حس کنم خودمو پیدا کردم . یه نفر که جبران می کنه تمام سالها و روزایی که از دیگران تمنای محبت داشتم. یه نفر که معجزه زیبای الهی از طرف خدای مهربونم باشه ، یه فرشته ی نجات که وقتی می خوابه،خواب رو از چشمام میگیره و محو نگاه قشنگش میشم.حرف که میزنه، بهترین شنونده میشم.وقتی به حرفام گوش میده، قشنگترین حرفا رو میگم. و وقتی کنارم نیست، منتظر اومدنش میشم.دلم میخواد باشی تا زندگی کنم و هر لحظه بگم : خدایا شکرت ، من عاشق زندگی هستم
عمل کن تا اون موقع توش تمیز کن. آب نمک قر کن سرت بده عقب. چای پونه بخور سیر بخور . سرت تو سرما یخ نک ...

اصلان من دیگه گلوم درد نمیشینه نمیدونم کار از کار گزشته یا نه 😐 چند وقتیه حس مکنم ریه هام میشنیه درد شاید اینا جواب نده 🥲🥲

نه جانم،نگران نباش.اما پرهیز غذایی داشته باش.. اینا رو‌ نخور: ترشی، ادویه تند، شکلات تلخ و قهوه،لبنی ...

من هیچ توجهی نداشتم تا الان باید دکترم برم 🥲 مرسی🙏🏻