2777
2789

شوشو؟؟😔🤕

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچه ندارم ولی یه شوهر دارم از صد تا بوه بد تره ....هر جا قدم می زاره تو خونه یه اثری از خودش جا می زاره .....

هر جا اون میره منم پشت سرش میرم ریخت و پاش های اونو جمع می کنم نمی زارم خونه رو کثیف کنه .... به‌شدت حساسم رو تمیزی ولی ..... هیچ وقت بهش غر نمی زنم تواین مورد ....خودم هم نمی دونم چرا

من بچه ندارم ولی یه شوهر دارم از صد تا بوه بد تره ....هر جا قدم می زاره تو خونه یه اثری از خودش جا م ...

دقیقا شوهرمنم اینجوریه.الان کمی مریض حالم.دیشب اب هویج دراورد.کلی ظرف کثیف کرد‌.منم کلی غر‌که تازه ظرفارو شستم.من حالم خوب نیست و فلان.دیدم بدون حرف وایساد ظرفارو شست😂

گلم حق داری خسته میشی اوایل شوهر من اینطوری بود مثلا تا پوسته تخمه مینداخت زمین من سریع برمیداشتم جارو میزدم میدید من واقعا اذیت میشم درست شد  تا میریزن‌جمع کن تا بهشون یاد بدی هر چیز سرجای خودش باید باشه بچتم ازت یاد میگیره