2777
2789
عنوان

کیا بعد ازدواج قید درسو زدن؟؟😑

130 بازدید | 13 پست

باور کنید تمرکز ندارم دیگه رو درسام

امسال می خوام کنکور بدم ولی کلافم خیلییی عقبم

یه ماهه ازدواج کردم دیگه کششی به درس ندارم

شما هم اینجوری بودین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالته حق داری من مجردمو کشش ندارم چ برسه متاهل😂 بنظرم کسی ک قصد ادامه تحصیل داره باید بعد از ...

۱۹

از اولشم خیلی ب درس علاقه نداشتم ولی اگه دیپلمه بمونم حس می کنم از بقیه عقبم و یه جوریه اصا...

من بعد ازدواج  و با بچه دانشگاه رفتم و ارشد و الانم میخوام با دو تا بچه بازم ادامه بدم

ببخشید کسی رو دارید بچه ها رو نگه دارن؟؟چون منم خیلیی علاقه داشتم ادامع بدم حتی واسه ازمونا و ارشد و...منتهی شهر غریبم کسی نیست بچمو مگه نداره..مگ ایتکه دوسه سالش بشه ک دیگ خودمم میشه۳۱-۳۲

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
ببخشید کسی رو دارید بچه ها رو نگه دارن؟؟چون منم خیلیی علاقه داشتم ادامع بدم حتی واسه ازمونا و ارشد و ...

بعضی مواقع مادرم نگه میداشت ولی بیشتر موقع ها مهد بود چون مادرم کمر درد داشت

گر نگهدار من آنست که من میدانم.... 
شما تا چ مقطعی خوندید؟

لیسانس..رشتم خوبه حقوقه دوس دارم مدرک وکالت بگیزم ولی همین غریب بودن و دست تنها بودن دست و پامو بسته

کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..