2777
2789
عنوان

سقط جنین

168 بازدید | 15 پست

قلب جنین کار نکرد دیروز صبح با ۴تا قرص آمریکایی زیرزبونی سقط شد دردش استخونامو ترکوند،نابود شدم زایمان در مقابلش هیچه،فردا باید سونوگرافی کنم ببینم چیزی ازش نمونده باشه میترسم ،دکتر ده تا قرص داد ولی نیاز نشد بقیشو،ممکنه اصلا نیفتاده باشه؟

دنیام دخترم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها چند روز پیش تاپیک زدم که دردش چقدره همه گفتن بیشتر از پریودیه ولی دکترم گفت دقیقا مثل زایمان طبیعی هست واقعا راست گفت،اینقدر پرز قالی رو چنگ زدم مردم از درد انگار پاهاما با پتک خورد کرده بودن

دنیام دخترم
خودت چیزی ندیدی ازت بیفته؟فقط باسونومشخص میشه بقایاهست یانه

کلی لخته ریخت یه تیکه مثل لوبیا شکل  و یه تیکه گوشت سفید ،وکلی خون تا اینا ریخت دردم قطع شد

دنیام دخترم
اره خیلی بده منم تجربه کردم

دکتر بهم گفت فکر نکن یکم خون میاد راحت میشئ فکر کن داری بچه به دنیا میاری لرز داشتم درد،یعنی واقعا وصف اون جمله ست که میگه من با چشم خویشتن دیدم که جانم میرود

دنیام دخترم
کلی لخته ریخت یه تیکه مثل لوبیا شکل  و یه تیکه گوشت سفید ،وکلی خون تا اینا ریخت دردم قطع شد

پس احتمالا دفع شده.من سه تا داشتم که یکیش بقایا داشت ساکشن شدم

خدا جونم چقدر خوبه که هستی.هستی که از دنیا و آدماش نترسم.هستی و دلم قرصه به بودنت...