2777
2789
عنوان

تغییر مزه ی بعضی غذاها

| مشاهده متن کامل بحث + 158 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن مجردم

مجرد هم باشی توی نی نی سایت باید این احتمال رو بدی 😂😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

[QUOTE=224043111]احتمالا قبلا کرونا گرفتی و بی علائم بودی چون برادر و خواهر منم مثل شما شدن الان نزدیک به ۶ ماه و زما من چند ماه پیش بویاییم کم شده بود شاید همون موقع کرونا داشتم تستم ندادم بعدش اوکی شدم...ولی الان دو هفته بعد اینکه دوز سوم واکسنو زدم اینجور شدم میگم شاید از علائم واکسن باشه نمیدونم 

عزیزم منم مثل توام. من حدود همون چن ماه بعد از اینکه کرونا همه جارو گرفته بود مریض شدم و واس دو هفته کلا حس بویایی چشایی از دست دادم بعد یه مدت ک خوب شدم خیلی چیزا نمیتونستم بخورم مث مرغ و شکلات و کاکائو و گوشت و خصوصا تخم مرغ ک کلا طعم دیگه ای میدادن.الان اینا خوب شدن ولی هنوزم گاهی اوقات وقتی شکلات میخورم حس میکنم مزه ش عوض شده انگار انقضاش گذشته باشه بعد فرداش میخورم میبینم مزه ش خوب بوده