ین متن در جواب عزیزانی که از کاریکاتور شرلی ابدو بسیار ابراز ناراحتی میکنند نوشته شد. إرسالی از طرف جناب اقای نقویان سخنران و منبری این ما به اصطلاح مسلمانان هستیم که با زیر پا گذاشتن سخنان و دستورات او به او توهین میکنیم نه کسانی که بسیاری از توصیه های او را عمل میکنند و صرفا کاریکاتوری از او میکشند که ما نمیدانیم مفهومش چیست چون ندیده ایم آن را. کاریکاتوری که ما از او رسم کرده ایم با اعمالمان، بسی زننده تر و مضحک تر است.او از صداقت میگفت و ما دروغ میگوییم او مهربان بود و ما بیرحمیم او بسیار میبخشید و ما بسیار انتقامجوییم او اهل گذشت بود و ما اهل افشاگری او درست و دقیق کار میکرد و ما سنبل میکنیم او نظم داشت و ما در بی نظمی غرقیم او از احترام میگفت و ما بی احترامی به هم را شجاعت میدانیم و او گرسنه بود تا یارانش سیر باشند و ما برای روز مبادا هم ذخیره میکنیم و اطرافمان گرسنگان فراوانی در فقر و نداری دست و پا میزنند و او..... نمیدانم کاریکاتوری که ما با اعمالمان از او ترسیم کرده ایم خنده دارتر و مضحک تر است یا آنچه دشمنانش از روی نادانی و نشناختنش کشیده اند!!! ارادتمندنقویان
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
Nikitam منظور نوشته این نیست که واکنش نشون ندیم بلکه منظور اینه که حتما نباید همچین اتفاقاتی بیافته که به یاد محترم بودن حضرت محمد بیافتیم مسلمانها با رفتارهای خودشون بیشتر به پیغمبرشون بی احترامی میکنن اگر هر روز این موضوع رو در نظر داشتن که رفتارهای زشتشون در زندگی جمعی تبدیل به نماد اسلام در دنیا شده شاید حتی اون مجله هم به خودش اجازه نمیداد چنان کارکاتوری بکشه وقتی به اسم اسلام سر میبرن به اسم اسلام به زن و کودک رحم نمیکنن و طالبان و داعش تبدیل شدن به نماد اسلام در دنیا ...مسلمونها چرا نمیریزن بیرون بگن این رفتارها بی احترامی به دین و پیغمبر ماست؟!؟! تو همین ایران تا حالا چند تا راهپیمایی رسمی و اجتماعات غیر رسمی در مخالفت با داعش برگزار شد ؟ اونا به اسم اسلام سر یه انسان زنده رو.گوش تا گوش میبرن هیچکی فریاد وامصیبتا سر نمیده فوقش یه چند تا گزارش خبری این که توهین خیلی زشت تر و خطرناک تری به اسلامه حالا بگذریم از،رفتارهای فردی مسلمان نماهای امروزه که به قول نویسنده کاریکاتور که هیچ گند زده به اسم و رسم اسلام
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
داعش میگه ما اسلامیم! طالبان میگه ماییم! عربستان میگه ماییم! حکومت خودمون میگه ماییم! مردم خود ایران میگن ماییم! حالا کدوم از اینا کار درستی کردن و عدالت برقرار کردن و باعث اسایش مردم شدن؟؟ مردم خودمون هم که وضع مشخصه! بعد واکنش به این نیست که بری سفارت فرانسه حمله کنی تابلوی خیابون بیاری پایین پرچم اتیش بزنی و فحش و مرگ بگی! یه حرکت مثبت باید بشه که نشده! خب همین که عکس عوض شده کار خوبیه یا این که حرکاتی بشه که بخوان ثابت کنن نه اینطوری نیس و پیامبر مهربانه! ولی اکثر حرکات درجهتی بوده که انگار ثابت کنه اره اسلام خشونته!!
before i die i want to be happy and make others happy