2777
2789

من ۱۰ ماهه ک عقد کردم 

مادرشوهرم مهربونه اونجوری بدجنس نیست اصلا

ولییی من حس میکنم یکم حسوده  مثلا من برم بیرون با خونوادم یا هرکب حرسش میگیره 

چون چند شب پیش من رفته بودم بیرون بعد بیرون رفتن ، رفتم یسر خونشون یجوری بودددد شوهرم شوخی میکرد باهام سره بیرون این یجوری شده بود بزور خودش کنترل میکرد بعد با این ک میدونست بیرونم ازم سوال کرد بیرون بودی؟؟؟؟

من خونواده خودم پدر و مادرم خیلی برام ارزش دارن و مهمنن 

یا یچی شوهرم بخره برام یجوری میشه یا میفهمه مثلا یکی رستوران رفته میگ اها این زنه غذا درست نمیکنه ک رفتن و خوش گذرونم من تا حالا تو عمرم نرفتم

اصلا یجوری 

بعد بشدتم شکاکه الکیه یعنی هرکی با پدرشوهرم حرف بزنه فک‌میکته باهم رابطه دارن

الان من چجوری باهاش رفتار کننم و 

نظرتون رو بگید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهمسرت بگو زش راهنمایی بخواه البته دوستانه بگو. چن سالشون مادر شوهرت

گفتم بهش

خوده شوهرمم میگه میگه مامانم حسوده یکی نزدیک بابام شه سلام علیکم کنه میکه اینا باهم رابطه دارن

گفتم بهش خوده شوهرمم میگه میگه مامانم حسوده یکی نزدیک بابام شه سلام علیکم کنه میکه اینا باهم رابطه ...

خود همسرت چی؟  اخلاقش چطوره. بنظرن افراد حسود خیلی زیرک و سرسختن و کنار اومدن باهاشون خیلی سخته بنظرم کاملا حریمتو باهاش حفظ کن و نذار از جیک و پیک زندگیت خبر داشته باش اخرش زهر خودش میریزه

بهمسرت بگو زش راهنمایی بخواه البته دوستانه بگو. چن سالشون مادر شوهرت

مثلا بفهمه ما رفتیم بیرون یا رستوران

چند وقت بعدش میک هیییی همه زنا بیرونن میرن همه شام نهارشون بیرونه اینجورییییییییه

از کاه کوه میسازه

مثلا بفهمه ما رفتیم بیرون یا رستوران چند وقت بعدش میک هیییی همه زنا بیرونن میرن همه شام نهارشون بیر ...

نگید بش سرسخت باش بعد مدتی بیخیال میش ولی براش توضیح بدی میش وظیفه دیگ ول کنت نیست 

خود همسرت چی؟  اخلاقش چطوره. بنظرن افراد حسود خیلی زیرک و سرسختن و کنار اومدن باهاشون خیلی سخته ...

خداروشکر شوهرم اخلاقش خوبه اصلا ب مامانش نرفته

خوده پسرش میکه این حسوده

مثلا به جاریم حاملس برادر شوهرم هواش داره این حرس میخوره ولی تو خودش میریزه گاهیی بروز میده

مثلا میگ چرا عروسم پسرم یچی میخره میبره خونه مامانش

بعد خودش میخاد بره خونه مادرش همچی میبره

ی

نگید بش سرسخت باش بعد مدتی بیخیال میش ولی براش توضیح بدی میش وظیفه دیگ ول کنت نیست 

نه بابا من هیچی نمیگم

شوهرم گاهیی بین حرفا میگ

یا تا میرم خونشون هی میپرسه مامان کجاس؟ بیرونه؟ 

امان از حسادت. خیلی مراقبش باش خیلی

بعد خودش میزنه ب مظلومیت

شوهرم تا حالا چنتا سوتی پیشش داد بهش گفتم الان دیگ توجه میکنه

الان میفهمم چرا جاریم دوری میکنه ازش

انقد بهم برخورد اونشب گفت بیرون بودی؟؟؟؟ با این ک میدونستا

جوریه م مامانمم متوج شده گفت بهم مادرشوهرت خوبی میکنه ولی یهو از درون طغیان میکنه 

و جقد شکاکه 

مشخصه اصلا