2777
2789

دوستان من همسرم میگرن داره دکترم نرفته تا حالا هفته ای یکی دوروز میاد سراغش کامل بیحال میشه قیافش بهم میریزه از فشار من خیلی نگرانشم

فقطم میکن نئوفن میخوره اونم شده دوتا یا س تا در روز

میگ داروها میگرن اعتیاد آورن

توروخدا روشی هس ک درمانش کنه دکتر خوبی میشناسید ک بتونه درمان کنه 

خیلی دیگ کلافم میبینمش داغون میشم

👪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میگرن درمان قطعی نداره،با مسکن و اینا فقط میشه یکم از دردش رو کم کرد که دارو هاش اعتیاد آور و پر از عوارض ان،من خودم هیچ قرصی مصرف نمیکنم فقط چندساعت تو جای تاریک و آروم میخوابم 

چی بگم والا
عزیزم میگرن درمان قطعی نداره،با مسکن و اینا فقط میشه یکم از دردش رو کم کرد که دارو هاش اعتیاد آور و ...

اره دوستمون   درست میگن

منم قرص نمیخورم

فقط  یه جای ساکت و تاریک 

بدونه نور   درست میشه

اره دوستمون   درست میگن منم قرص نمیخورم فقط  یه جای ساکت و تاریک  بدونه نور  ...

ماهم خونه کامل تاریک میکنیم ولی درد خیلی بیقرارش میکنه اولاش با ضربا پشت چشمش شروع میشه

این روش بوتاکس برای میگرن موثر ک اومده؟

👪

من زیاد سردرد میگیرم میگرنم گاهی

از شیاف دیکلوفناک استفاده میکنم سردردم خوب میشه  خیلی خوبه فقط اگه بهش حساسیت نداره استفاده کنه من مامانم به دیکلوفناک حساسیت داره بدنش قرمز میشه اینکه سعی کنه غذا و خوابش سر وقت باشه اگه هم گرفت تو یه جای تاریک چشماشو ببنده و صدا و بو و نور نباشه  .. خیلی سردرد میگرنی بده خدا شفا بده 😔

برای ظهور آقا امام زمان عج یه صلوات مهمونم کن
من زیاد سردرد میگیرم میگرنم گاهی از شیاف دیکلوفناک استفاده میکنم سردردم خوب میشه  خیلی خوبه فق ...

خداکنه خیلی نگرانشم میمیرم مبینم ب خودش میپیچه .هوووف خدا

👪