2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

149 بازدید | 13 پست

امروز رفتم دنبال همسرم جایی بود بیارمش چون ماشینو لازم داشتم دست من بود بعد موقع برگشت من از لاینی اومدم که دوربرگردان بود جلوتر یه ماشینه اومد از جلو من دور بزنه درحالیکه من میخاستم مستقیم برم هردو ترمز کردیم و ب هم نخوردیم سه تا مرد لات تو ماشین بودن بعد همسرم گفت ببخشید اونا گفتن خر مام همسر منم گفت خودتی بعد دیریم دور نزدن چند متر جلو تر اومدن جلو ماشینو گرفتن و پیاده شدن سه تاشونم میزدن رو شیشه که همسرم پیاده شه خلاصه همسرمم چون تنها بود پیاده نشد گفت معذرت میخوام ولی اونا دست بردار نبودن زدن اینه کنار ماشینمونو شکستن منم سریع گازشو دادم رفتم خیلی ناراحتم ما مقصر نبودیم ولی اونا اذیتمون کردن خدا ازشون نگذره انقدر میترسم تعقیبمون کرده باشن خونمونو پیدا کننا😭😭😭

خدا ادمو از شر انسان های شر و بد حفظ کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ناراحت نباش  چه آدمایی پیدا میشن کار خوبی کردی نموندین آینه هم فدا سرتون

اصلا نفهمیدم چیشد اول انتظار داشتم همسرم پیاده شه چون اتفاقی نیوفتاده بود که ولی بعدا گفتم خوب شد پیاده نشد خدایی نکرده تو عصبانیت میزدنش

خیلی شر بودن دست و پامو گم کرده بودم حتی میترسیدم اونور و نگا کنم سه تا لات ارازل

بخدا حیف که اسپری فلفل داشتن تو کیف جرم محسوب میشه وگرنه اینا باید همچین چیزی بپاشی صورتشون و بری 

واقعا شرافت ندارن اینا

بخدا حیف که اسپری فلفل داشتن تو کیف جرم محسوب میشه وگرنه اینا باید همچین چیزی بپاشی صورتشون و بری&nb ...

کاش داشتم واقعا انقدر اسنرس گرفتم دست و پام میلرزید

از یه طرف از همسرم ناراحت بودم

مگه جکی جانه🤦🏻‍♀️