2777
2789
عنوان

دورچشم و الوورا

3661 بازدید | 4 پست

سلام.من27 سالمه و مدتیه دور چشمام چروکای ریییز میبینم...شما کاری برای چروک چشمتون انجام ندادید که نتیجه گرفته باشید؟؟

من مدتیه الوورا طبیعی از عطاری گرفتم و دور چشمم میزنم،بنظرتون ضرر داره؟؟؟لطفا اگر کسی میدونه راهنمایی کنه خیلی ناراحتم..

یه کرم دور چشم هم گرفتم احساس میکنم از وقتی استفاده کردم چروکهام بیشتر شده،،،کسی بوده با کرم چروکاش بیشتر شده باشه؟؟

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...
كرم دور چشم بلفامد مدل ليفتينگ رو پيشنهاد ميكنم اره منم چند تا كرم استفاده كردم حس كردم چروكام بيشت ...

شما چند سالتونه عزیزم؟؟بلفامد را استفاده کرذید چیشد؟؟؟بعد اونچروکاکه بیشتر شدن نرفتن دیگه؟

دیرگاهیست که عید ز روزهای دگر زهر تر است...صبر کن سهراب!...گفته بودی قایقی خواهی ساخت...قایقت جا دارد؟...من هم از خاک غریب خواهم رفت....پشت این شهر فقط تنهاییست.....       با استکانی چای هم میشود مست شد ، اگر او که باید باشد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند سالتونه عزیزم؟؟بلفامد را استفاده کرذید چیشد؟؟؟بعد اونچروکاکه بیشتر شدن نرفتن دیگه؟

حدود ٣٠

من از بلفامد راضي بودم تقريبا، اصولا كرم هاي دور چشم طولاني مدت جواب ميدن هرروز دوبار بايد استفاده بشه

من از روغن نارگيل هم راضي بودم

حدود ٣٠ من از بلفامد راضي بودم تقريبا، اصولا كرم هاي دور چشم طولاني مدت جواب ميدن هرروز دوبار بايد ...

روغن کرچک هم میگن خوبه.من موندم چرا یعضی کرمهابسشتر چروک میکنه دور چشمو