2777
2789
عنوان

اوایل بارداری

99 بازدید | 7 پست

بچه ها من قبلا دوتا بارداری داشتم که یکیشو پونزده هفته سقط شد و اون یکی پره اکلامپسی شرم۲۹ هفته الان تازه فهمیدم باردارم یه چیزی که هست اینه که من بارداری های قبل اوایل که لانه گزینی رود دل درد میگرفتم الان نه دل درد دارم نه هیچی هیج علایمی بتامم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه عزیزم. همه بارداریا که مثه هم نیستن. 

منم قبلی از قبل موعد کلی علائم داشتم این یکیو تا شش هفته کلا هیچی علائم نداشتم. 

عزیزم پره اکلامپسی میدونی واسه چی گرفتی؟ منم بارداری قبلیم پره اکلامپسی شدم. الان به دکترم میگم یه دارویی چیزی بهم بده که دوباره اونطوری نشم، میگه دارو نداره.

شما نمیدونی واقعا دارو داره یا نه؟ 

طبیعیه عزیزم. همه بارداریا که مثه هم نیستن.  منم قبلی از قبل موعد کلی علائم داشتم این یکیو تا ...

چرا داروش اسپرین و انوکساپارین بعضیا رژیمت حسابی رعایت بشه چربی شوری شیرینی وزنت مواظب باش ارامشتو حفظ کن اگه توی بارداری قبل فشارم داشتی از چهار ماهگی قرص فشار توی ۲۸ هفتم امپول براریه بچه البته این تحقیقات من اهان از ۲۰ هفتم دوهفته یه بارسونوداپلر و معمولی براکنترل رشد جنین