امروز دیدم سه تا لکه خیلی کوچک سفید روی مربای انجیرم پیدا شده و چون مامانم خودش این مربا رو درست کرده بود و بهم داده بود خجالت میکشم زنگ بزنم از خودش بپرسم. میشه راهنماییم کنید؟ باید بجوشونمش؟ یا اینکه قسمتهای کپک زده رو جدا کنم درست میشه؟
مامان منم بهم مربای هویج داده بود دیدم کپک زده بهش گفتم یه روز که پیشم بود کپکش رو با قاشق برداشت بعد مربا رو ریخت توی قابلمه و جوشوند و یه ذره بهش آبلمیو زد
خدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرتون قسمتهای آلودش رو جدا کنم و بذارم فریزر بهتر نیست؟ آخه دائم مصرف نمی کنم. در ظرفش وکیومه اصلا تبادل هوا با بیرون نداره. دلم نمیاد بریزمش دور. سه تا لکه خیلی کوچیک به شعاع 3-4 میلی متر داره.
بکی از دلایل کپک زدن مربا آن است که کاملاً پخته نشده است. اگر مربای شما کپک زده یک لایه از روی آن را با قاشق بردارید. و بقیه مربارا دوباره بپزید. هنگام تهیه مربا، از قاشق چوبی استفاده کنید.
http://www.persianv.com/home/024908.php
خدایا شکرت...دســــــــت هایت ! که مال مــن باشد هیچکـــــس مرا .. دست کم نخواهد گرفت !!!فَاللّهُ خَیْرٌ حَافِظاً وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِینَ...