2777
2789
عنوان

راهکار برای نجات از مهمان

988 بازدید | 54 پست

سلام دوستان دختر خالم شوهرش اومدن خونمون شوهرش پسر دایمه بعد بچه کوچیک دارن 

منم حاملم ماه اخرمه الان ۴ روزه اینجان از روستا اومدن شوهرش بره سرکار اینجا وایستن منکه نمیدونستم انقدر وایمیستن شوهرم دعوا داره که مهمون یک روزه دوروزه نه اینکه الان اومدن چند روزم هستن منم باردارم ماها اخرمه و اصلن دل هیچ کاری ندارم انجام بدم الان برم بهشون چی بگم اخه بگم برن زشت نیست ؟

تو ضربان قلب منی«♥️🌼🥰»                                                ‌                ♥️𝐘𝐎𝐔𝐑𝐄 𝐌𝐘 𝐇𝐄𝐀𝐑𝐓𝐁𝐄𝐀𝐓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رک بگو. اونا که نمیدونن شما چه حسی داری. 

اخه روم نمیشه زنش میبنه وضعمو ولی هیچی نمیگه  بهش یک بار گفتم چند روزه اینجایین مثلا پرسیدم برا کار پسر داییم بفهمم گفت فعلن تا اخر هفته😐

تو ضربان قلب منی«♥️🌼🥰»                                                ‌                ♥️𝐘𝐎𝐔𝐑𝐄 𝐌𝐘 𝐇𝐄𝐀𝐑𝐓𝐁𝐄𝐀𝐓

خودت بزن به دلپیچه بگو  یکم خونریزی دارم باید برم دکتر  بعدشم بیا بگو دکتر گفته استراحت مطلق تا آخر بارداری

♣️♣️درسته کینه خوب نیست ولی زشته یه بدیهای بدون جواب بمونه♣️♣️
خودشون کار انجام نمیدن

نه من پا میشیم میشینم