2777
2789
عنوان

عفونت مزمن و زخم دهانه رحم

11967 بازدید | 37 پست

من چندین سال درگیر عفونت هستم ک هرچی انتی بیوتیک خوردم فایده نداست،پاپ اسمیرم مشکلی نبود فقط عفونت مزمن زد،زخمم دارم ک فریز کردم جواب نداد،کسی بود مشکل منو داشته باشه و خوب شد باشه؟ دیگه موندم چیکار کنم واقعا کلافه شدم، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا خوبم نمیشم واقعا کلافه شدم دیگه،یبارم عفونت ب لگنم زد ک بستری شدم

اگه اینستا داری یه پیج هست یه آقایی دکتر طب سنتی برای داروهای گیاهی میگه خودت میری میخری انجام میدی خوب میشی.

من اصلا خوبم نمیشم واقعا کلافه شدم دیگه،یبارم عفونت ب لگنم زد ک بستری شدم

دراین حد ازکجا فهمیدی به لکنت زده من زخمم دارم واقعا اذیت میشم تورابطه اینا انواع عفونت هارو هم میگیریم قارچی پنیری پوووف بیار شستشو کرد دکتر یکم بهترشدم 

هفتمین کاربریمه همشم خودم لغو کاربری زدم دیگ شماره نداشتم باشماره همسایه اومدم😂😂مجبورم میفهمی مجبوررر

عزیزم اولین راه اینه شورت و شلوار تو خونه پات نکنی ۲ از نوار بهداشتی به هیچ وجه استفاده نکن فقط پارچه ۳ پارچه ها رو بعد از شستن با اتو خشک کن یا اگه خونت افتاب گیره زیر نور خشک کن ۴ اگه عفونت قارچی باشه خوردن دو هفته به صورت مداوم قرص نیستاتین خوراکی ۵ شستن با اب و نمک 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد ,شاید دست از ازردن ما بردارد
عزیزم همه اینکارارو میکنم اما فایده نداره، 

فایده داره ولی همشو مداوم انجام بده چون عفونت مزمن شده یکم طول میکشه ولی مطمئن باش نتیجه میگیری 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد ,شاید دست از ازردن ما بردارد
من دارو گیاهی استفاده کردم بد جور زخم شدم، عفونت شدید ، هماتوم، تبخال تناسلی توصیه میکنم بدون دکتر ...

جالا بعضی وقتا داروهای گیاهی خوب جواب میده، اما خودمم چندبار امتحان کردم جواب نداد واسم

جالا بعضی وقتا داروهای گیاهی خوب جواب میده، اما خودمم چندبار امتحان کردم جواب نداد واسم

کاش جواب نمی‌داد هشت صد دارو خریدم سیصد دکتر ، بدنم هم که نابود

من به دستان خدا خیره شدم و.....................