2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

191 بازدید | 21 پست

سلام کسی تازگیا عکس رنگی رحم انجام داده؟هزینه اش چقدره؟

کار خاصی قبلش نباید انجام بدم؟

واینکه باید حتما قبلش خشک کننده بخورم؟چون دکتر بهم چیزی نگفت فقط گفت فردای روزی که پاک شدی ناشتا برو انجام بده!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من آبان انجام دادم والان سه ماهه باردارم.لوله هامم بازبودن.هزینه اش ازادبود واسه من ۳۵۰ عکس.۱۹۵ دارو.یه ساعت قبل رفتن یه شیاف دیکلوفناک بزن و یه ژلوفن بخور.خودشونم هیوسین میزنن.اصلا هم واسه من درد نداشت یه چیزعادی.یه رب طول کشید.ان شاالله نتیجه بگیرید

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
بچه ها جون اگه فهمیدین هزینه ش آزاد و با دفترچه چقدره به منم بگین؟ مرسی

ازاد عوس ۳۵۰.دارو ۱۹۵

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

قبلش دکتر باید معاینه کنه اگه عفونت داشته باشی دارو میده عفونتت بره ...روز عکس رنگی هم قبل عکس مسکن و شیاف استفاده میکنی خیلی راحته من که اصلا دردی حس نکردم ....هزینه اش هم آزاد شد ۵۰۰تومن ...درمانگاه خیریه امام رضا اسلامشهر انجام دادم

لا إله إلّا اللّه
چقد بود هزینه اش؟ قرص خشک کننده خوردین قبل یا بعدش؟

اها اینویادم رفت.بله انتی بیوتیک از شب قبلش تا۵ روز بعدش خوردم.

بله من آبان انجام دادم والان سه ماهه باردارم.لوله هامم بازبودن.هزینه اش ازادبود واسه من ۳۵۰ عکس.۱۹۵ ...

خداروشکر عزیزم که باردار شدی ،واسه منم دعاکن عزیزم 😍🥲

پناه برخدا خشک کننده چیه دیگه😂

چرک خشک کن یا همون انتی بیوتیک

قبل رفتن شیاف دیبوفناک بزن و یه ژلوفن بخور 

دردش قابل تحمله

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
چه دارویی؟بعد از عکس رنگی دادن؟

نه قبلش.همون دستکش و دستمال کاغدی و مایعی که تزریق میکنن و امپول و ..بعد عکس هم همون انتی بیوتیک که قبل عکس شروع میکنی تا ۵ روزادامش میدی