الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بله من آبان انجام دادم والان سه ماهه باردارم.لوله هامم بازبودن.هزینه اش ازادبود واسه من ۳۵۰ عکس.۱۹۵ دارو.یه ساعت قبل رفتن یه شیاف دیکلوفناک بزن و یه ژلوفن بخور.خودشونم هیوسین میزنن.اصلا هم واسه من درد نداشت یه چیزعادی.یه رب طول کشید.ان شاالله نتیجه بگیرید
از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟
قبلش دکتر باید معاینه کنه اگه عفونت داشته باشی دارو میده عفونتت بره ...روز عکس رنگی هم قبل عکس مسکن و شیاف استفاده میکنی خیلی راحته من که اصلا دردی حس نکردم ....هزینه اش هم آزاد شد ۵۰۰تومن ...درمانگاه خیریه امام رضا اسلامشهر انجام دادم
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤