2777
2789

۵روزه که لرز بدون تب دارم. گرفتگی بینی و آبریزش بینی و گاهی عطسه هم دارم. ولی بدن دردو سرفه و بیحالی و گلودرد و تب ندارم. به نظرتون کروناست یا آنفولانزا😑 برم دکتر چی تجویز میکنه اگه کرونا باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کرونا گرفتم با این ها خوب شدم خداراشکر 

تغذیه مناسب به درمان خیلی کمک میکنه.

دمنوش زنجبیل و دارچین و عسل 

قلیه میگو( حتما قلیه میگو باشه نه ماهی) همچنین گشنیزش زیاد باشه چون بدن را خیلی خوب پاکسازی میکنه و بدون شنبلیله باشه چون شنبلیه گلو را تحریک میکنه 

دمنـوش گل بنفشه کوهی و پنیرک همراه با آویشن و نعنا فلفلی دم کنید 

مخلوط شیر و زردچوبه و دارچین و زنجبیل خیلی عالیه 

سیاه دانه و عسل هر شب و صبح مصرف بشه سیاه دانه نصف قاشق چایخوری باشه مصرف زیادش باعث افت فشار خون میشه

اگر بتونید سنگ نمک گیر بیارید عالی هست یه ذره تو دهان بزارید تا حل بشه

گلاب موقعی که احساس تنگی نفس یا سرفه کردید مصرف کنید خیلی زود قطع میشه 

ترکیب عسل و لیمو ترش تازه و یه ذره نمک هم عالی هست

نه اولین باره

کرونا نیست احتمالا یخ کردی 

ولی از اعضای خانوادت فاصله بگیر  وماسک بزن سرماخوردی

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

ما الان خانوادگی درگیر شدیم من لرز بدون تب دارم گلودرد سرفه خشک خلط 

کلی خواهرم تب داره ابریزش بینی و سرفه 

فک کنم تو بدن هرکس متفاوته

البته الان وضعیت جوریه با حال مرگ میری پیش دکتر تشخیصش کرونا نیست جواب تستم کلا منفیه ولی رعایت کنین و قرنطینه 😐

لطفا یه صلوات!!  🙏 برای شما ۳ ثانیه اس برای من کلی امید❤
ممکنه کروناباشه من لرزداشتم دوشب تب نداشتم ابریزش گلودرد سرفه زیاد ولی عطسه نداشتم بویایی چشایی هم ا ...

بعدش دکتر رفتی؟دکتر چی تجویز کرد؟ چند روز طول کشید تا خوب شدی؟ 

آخه ۵روز لرز واسه سرماخوردگی طبیعیه؟🤔 دوبار رفتم بیرون تو شلوغی نرفتم ولی هوا به شدت سرد بود

خب سرما خوردگی رو بدن ها متفاوته ولی چون میگی جایی نرفتی هوا سرد بوده به نظرم سرما خوردیه من خودم پاییز سرما خوردم چون جایی نرفتم مطمئن بودم سرماست دیگه کلی سوپ خوردم خوب شدم