2777
2789
شما دوست نداری برو مجبور نیستی بیای 

چقدر منطقی جواب دادی موهای تنم خشک شد

من ریخته ام‌ در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن درمن و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و‌حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم کسی هست راهنمایی کنه برای پدرم چی بگیرم روز مرد.

خودم قصد دارم یک انگشتر یاعلی براش بگیرم کسی پیشنهادی داره 

اخه خیلی برام مهمه

تلاش کن تا به چیزی که میخوای برسی. هبچ چیز الکی به دستت نمیاد
میگم کسی هست راهنمایی کنه برای پدرم چی بگیرم روز مرد. خودم قصد دارم یک انگشتر یاعلی براش بگیرم ک ...

کت تک-شلوار-پیراهن-

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
میگم کسی هست راهنمایی کنه برای پدرم چی بگیرم روز مرد. خودم قصد دارم یک انگشتر یاعلی براش بگیرم ک ...

خداحفظشون کنه طول عمربراشون آرزومیکنم....ببخشیدنمیتونم راهنمایی کنم چون پدرندارم وبلدنیستم

اگه اهل ساعت ساعت هم خوبه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
فکر خوبیه باید برم یک سری به خانه پدری بزنم ببینم همچنان از کت استفاده میکنن😁

یعنی سرنزدی تا حالا