سلام دوستان من فردا موعودمه از دو روز پیش تست میزنم منفی منفی منفی میشه میشه کاذب باشه
کسی بودع منفی باشه بعد مثبت شه 😢
♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️ کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺
♥️🥰 صَد سال سفر کَردم 💖عاشِک نشدم من 🎊 یک بارَه تَرا دیدم و دیوانَه شدم ♥️😍دِل تَرا داتَه😢😋 داتَه بَندَر آزادا😍 تو بَلِه دلبر. دلبر نَههِ مَنی یادا🥺♥️ بی تَرا ساعَتی . ساعَتی دل نَبی راحت 🥺💖 نیست مَنی لونتا☹️لونتا کَندَگ حاجَت🎉♥️ کولیگ بَیا صد بَر پَه تو من مِرَه 💖🥰گل مَنی پَیمی تو چینچو رد داتَه🥺
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اخه حتی هاله هم نمیندازه.فقط سمت راستم ضربان داره ک قبلا نداشتم.. امیدی هست؟
کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
مال من یه روز قبل از موعد منفی بود سه روز بعد موعد مثبت شد
خدایی؟ حتی هاله هم ننداخت
اخه حتی هاله هم نمیندازه.فقط سمت راستم ضربان داره ک قبلا نداشتم.. امیدی هست؟
اخه این علامتا رو چطچری پیدا میکنید و میگید علامت بارداریه؟؟؟؟اگرم باشی ک هتوزاون جنین خیلیییییییییی کوچولوعه قد یه نقطه اس. چطوری میتونه اخه نبص بزنه ک تو حس کنی🤐🤐🤐من سر بارداریم هیییچ علامتی نداشتم..
کاربر مثلا محترم..اگه یه چی گفتی و ی چی خلاف میلت جواب دادم و دوباره ی چی گفتی و جوابتو ندادم..دلیلش فقط یه چیزه.اونم اینه جوابی ک میفرستی رو نخونده حذف میکنم🤣🤣چون اگ قرار بود قانع بشی با همون جواب اول میشدی..پس بحث بیخودیه..
خیلی زود میزنی برای همینه ناامید میشی باید حداقل ۵ روز از موعدت بگذره تا مثبتو نشون بده کمی صبر کن ب ...
ان شالله .
اخه حتی هاله نمیندازه. میخام یکم امید بدم 🤕😂