الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اکثر خانوما با پاره شدن کیسه آبشون وقت زایمانشون میشه
بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همهرو خانوم فرض میکنم❌❌❌
عزیزم معلوم نشد چرا کیسه آبتون پاره شده؟ برای من تو هفته 36 کیسه آبم پاره شد ولی من دیابت بارداری داشتم و از اول بارداری انسولین تزریق میکردم و قند هم کیسه آب رو نازک میکنه شانس اوردم تا 36 هفته بمن مهلت داد.
منم بچه اول کیسه ابم پاره شد و واقعا اذیت شدم ولی بچه دوم با درد رفتم و خیلی راحتتر زایمان کردم شما هم نگران نباش اصلا دلیل نمیشه چون اپلی کیسه ش،پاره شده دومی هم همونطور شه
من نمیخام امپول بزنن میخام دردم بگیره برم توخونه درداموبکشم
منم سر هر دو بچم کیسه آبم تو خونه پاره شد بعدش دردام شروع شد،سر بچه اولم زود رفتم بیمارستان که اونجا هم له خاطر معاینه هایی که میکردن اذیت میشدم اما تو بچه دومم دو ساعت بعد از پاره شدن کیسه رفتم بیمارستان