بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مگه خونش قدیمی ۰😐اگه ساس باش باید کلااااا خونش خراب کنه ... دایی من چند سال پیش اهواز بود خونش . بعد ساس داشتن . صحاب خونه کلا دو طبقه بود . هردوتاش خراب کرده بود .... ولی هنوزم خانمش زنگ میزنه ب زنداییم احوال پرسی میکنن ...
من اگه شوهر کنم هر وقت ببینمش بغض میکنم میزنم زیر گریه و با چشمای اشکی بهش میگم خیلی ممنونم که منو گرفتی به خدا که خیلی مردی 😜😁
مگه خونش قدیمی ۰😐اگه ساس باش باید کلااااا خونش خراب کنه ... دایی من چند سال پیش اهواز بود خونش . بع ...
خواهرم یه بار از این وانتا که بالش میفروشن یه بالش خرید اونموقع مد شده بود یو اس بی میخورد آهنگ پخش میکرد از تخت اون شروع شد کل خونه رو گرفت مجبور شدیم زنگ زدیم اومدن کل خونه و لباسا رو سم پاشی کردن دو سه روزم خونمون نبایدمیرفتیم
خواهرم یه بار از این وانتا که بالش میفروشن یه بالش خرید اونموقع مد شده بود یو اس بی میخورد آهنگ پخش ...
اره اره یادمه اولش خون رو سم پاشی کرده بودن ... دقیقا ۴.۵ سال پیش بود .... باید از جاهای خوب مطمعن خرید کنید . درست همه چیز گرون . شما که پول میدید یه چیز خوب بخرید ...
من اگه شوهر کنم هر وقت ببینمش بغض میکنم میزنم زیر گریه و با چشمای اشکی بهش میگم خیلی ممنونم که منو گرفتی به خدا که خیلی مردی 😜😁