2777
2789
عنوان

جوش های کیستی کشاله ران

3693 بازدید | 25 پست

جوش های کیستی کشاله ران رو چجوری درمان کنیم بچه ها  من همش توی کشاله ران جوش میزنم و خیلیم عمیقه بهداشتمو رعایت میکنم اما این جوشها کامل از بین نمیره خود ب خود سر باز میکنه خون و چرک باهم یکم تخلیه میشه کامل نه خیلیم درد میکنه نمیتونم فشار بدم ک تخلیه بشه چیکار کنم ؟؟

آندروژنات بالاست؟ ریزش مو و موی زائد هم داری؟

آندروژن چیه؟مربوط به بهم ریختگی هورمونه؟

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره آندروژن ها در واقع یکی از شاخه های هورمون مردکنیت ولی با تستسترون فرق داره ها یکی از مشتقات تستسترون هسن

دلتنگمو با هیچکسم میل سخن نیس..کس در این آفاق به دلتنگیه من نیس💔🖤
آره آندروژن ها در واقع یکی از شاخه های هورمون مردکنیت ولی با تستسترون فرق داره ها یکی از مشتقات تستس ...

ممنونم 😊

۱^هر وقت خواستی به اسم با نمک بودن حرفیو بزنی اول از خودت بپرس اگه یکی اونو به خودت بگه اسم اون آدمو چی میذاری؟۲^اگه جایی از حرفم توهین به قشر یا گروه خاصی بود و باعث شد بهتون بر بخوره بگین من عذرخواهی کنم

من ی سرچ کردم انگار اندروژن زیاد شه تستسترون تو بدن زیاد میشه و موی زاید زیاد میشه ولی نه من موی زاید غیییر عادی ندارم 

ریزش مو دارم موهای سرم خیلی میریزه ؛آندروژن؟ من اطلاعی در این مورد ندارم میشه توضیح بدی

آره آندروژن به خصوص dht و dhea از مشتقات تستسترون هسن که یه بخشی از هورمون مردونه تبدیل به آندروژن میشا و فقط زیر پوست قرار داره باعث ریزش مو در اومدن موهای زائد مردونه و در بعضی مواقع جوش پوستی میشن، برو دکتر بگو برا این سه فاکتور رو بنویسه آزمایش بده ، تستسترون، dht, dhea

من ی سرچ کردم انگار اندروژن زیاد شه تستسترون تو بدن زیاد میشه و موی زاید زیاد میشه ولی نه من موی زای ...

خب منم جوش ندارم ولی آندروژنام بالاست یکی از علائمش موی زائده همه علائمشون مث هم نیس شما این تست رو بدین که گفتم چون جوش ناحیه کشاله رون و چونه به احتمال زیاد هورمونیه

آره آندروژن به خصوص dht و dhea از مشتقات تستسترون هسن که یه بخشی از هورمون مردونه تبدیل به آندروژن م ...

موی زاید بدنم غیر طبیعی نیستش فقط ریزش مو دارم این جوش های کیستی کامل ریشه کن نمیشن وقتیم تخلیه میشن صاف میشن ی مدت بعد باز متورم و قرمز میشن

اره باید  ی سر برم دکتر ببینم چخبره 😥

این سه تا که گفتم رو بگو حتما بنویسه برات مخصوصا dht, شقیقه هات خالی نیس؟

موی زاید بدنم غیر طبیعی نیستش فقط ریزش مو دارم این جوش های کیستی کامل ریشه کن نمیشن وقتیم تخلیه میشن ...

حالا من خودم از بچگی بدنم پرمو بود انگار پسرا😂 ولی این بکی دو سال اخیر که آندروژنام بالا رفتن ریزش موهام خیلی زیاده