2777
2789

بچه ها یه آقا پسری حدودا ۲۵ ساله که ۴ سال با همسرش زندگی خیلی عاشقانه ای داشتن الان دارن جدا میشن 

اون دختر خانم سر چیزای الکی دعوا کرد و قهر کرد رفت خونه ی باباش ی روز یهو درخواست طلاق اومد . اصن پسره نابود شد میگفت حداقل دلیلشووو بگو . دختره گریه میکرد میگفت توروخدا بیا توافقی جدا شیم مهریه هم بهم بده پول میخوام.

این آقا پسر ب شددددت شوخ طبع و شاد بود حالا این اتفاقات نابودش کرده ولی میریزه توی خودش ، همش میگه میخنده الکی شوخی میکنه حتی صبح تا شب تو گوشی با دخترای دیگه حرف میزنه ک شاید فراموش کنه اون اتفاقا رو . میخواستم بپرسم آیا راه حلی برای این اقا پسر دارین؟ 

بچه ها من کاربر آقا نیستم ...rroshanaaaی سابقم دوستان با کسی اشتبام نگیرید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز سلام.این اقا باید برای از دست دادن زندگیش قشنگ بشینه عزاداری کنه گریه کنه دوران نقاهت بگذرونه نه اینکه با دخترای دیگه ارتباط بگیره و دنبال جایگزین باشه.سعی کنید بهش تایم تنها موندن بدید اما نه زیاد.گاهی مهمونی بگیرید دورشو شلوغ کنید.برید خاطراتشو عوض کنید مثلا جاهایی که با خانمش رفته برید باهم بذاری خاطرات قبلی کمرنگ بشه و خاطرات جدید جایگزین بشه

سرچی میخوان جدا بشن خانم چه دلیلی داره برا جدا شدن 

اصلا دلیلشو نمیگه فقط ممیگه دیگ نمیتونم دوس دارم جدا شم

دوست عزیز سلام.این اقا باید برای از دست دادن زندگیش قشنگ بشینه عزاداری کنه گریه کنه دوران نقاهت بگذر ...

خیلی ممنونم