2777
2789
عنوان

قلب نوزاد

82 بازدید | 11 پست

قلب بچه هاتون چن هفتگی تشکیل شد شش هفته رفتم گفتم هنوز نشده یعنی نمیشه دیگه؟

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوزاد نه،جنین.بذار ۸ هفته برو فعلا وقت هست

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

چالش ومسابقه دارم عطر هدیه بدم شماهم بیاین عضو بشین وبقیه روهم عضو کنید https://chat.whatsapp.com/DuImceI6u3eFiDkszYas2n

از هیچ توقع نداشته باش حتی پدرومادرت که کسیم ازت توقع کنه دخالت نکن که کسی نکنه قضاوت نکن تا کسی قضاوتت نکنه    
چرامیگین زودرفته مگه دکترنمیگه کی باید بری

اون موقع گفت ۶ هفته بیا حالا میگه ۸ هفته

▓▒░|خدایا توقدر مطلق منی| باتوهمیشه حال من مثبت است... ░▒ نی نی من معجزه امام حسین بوده وتوروز عاشورا فهمیدم   خدایا ازت میخوام دل همه منتظرا رو شاد کنی 
اون موقع گفت ۶ هفته بیا حالا میگه ۸ هفته

دکترت گفت شیش هفته من تازه فهمیدم باردارم اصلا سردرنمیارم باید چیکارکنم ازطرفیم میترسم به دیگران بگم تا مطمئن نشدم همه چی خوبه

خوشبختی یعنی خونوادمون داره سه نفره میشه😍😍
دکترت گفت شیش هفته من تازه فهمیدم باردارم اصلا سردرنمیارم باید چیکارکنم ازطرفیم میترسم به دیگران بگم ...

من به هیشکی جز همسرم نگفتم از بتا دادی