2777
2789
عنوان

کادوی روز زن

86 بازدید | 3 پست

سلام خانما تاپیکارو میخونم میبینم چقدر درگیرین یه دوست گلی گفته چون برای مادربزرگا کادو خریده حتما پول داره چرا برای من نخرید مامانا شماام همین طرز فکرو دارین خب من شوهرم دستشم تنگ نیست روز مادر در حد دویست برای مادرشوهرم صدو پنجاهم برای مامانم صدم برای مادربزرگا خرید کردیم تازه من چن روز قبلش یه شال خریده بودم گفتم اینم کادوی روز زن خودم برای من چیزی نخریا چون میدونستم دیگه نداره حقوقم خیلی مونده 

خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار

روز زن یه ادکلن خریده بود برام ولی الان پولش تموم شده 😂 فقط من دارم تا حقوق بدن تازه من شاغل نیستم این پول تو جیبیمه خب شاید شوهر شماام برای مامانا خریده تا به شوا برسه پولش تموم شده 

خیلی طبیعیه عزیزم زندگیه زناشویی این تو میتونی درک کنی ک شوهرم پول نداره ولی مادرا و مامانبزرگا ناراحت میشن ک شاید داره و نمیخره اصلا خودتو ناراحتم نکن اونیم ک میگه اینجوری حتما معنی اصلی زندگی زناشویی رو نفهمیده هنوز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی طبیعیه عزیزم زندگیه زناشویی این تو میتونی درک کنی ک شوهرم پول نداره ولی مادرا و مامانبزرگا نارا ...

اره بخدا غروب گفت پول داری پولم تموم شده ولی از دور کسی ببینه باورش نمیشه