2777
2789
عنوان

کی اینجا کُرده؟؟؟؟😇

130 بازدید | 16 پست

دوستان کی اینجا اهل کردستانه نه کرمانشاه؟؟؟

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم❤ عالی  منتهی خوب بودن یا نبودن اخلاق ذاتیه هاا مربوط ب قومیت نمیشه

اره دقیقا ولی یه سری ویژگی هام هست که تو هر شهری بیشتر به چشم میخوره

مثلا من شنیدم خیلی برای زناشون طلا میگیرن 

صبر داشته باش ،باز میشه این در،صبح میشه این شب      برای آرامش و عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستید 🌺🥰
اره دقیقا ولی یه سری ویژگی هام هست که تو هر شهری بیشتر به چشم میخوره مثلا من شنیدم خیلی برای زناشون ...

والاشوهرمن کل طلاهامنوفروخت به جای اینکه برام بخره ولی درکل خصلت کرمانشاهیا غیرت بیش ازحدرو زناشونه

والاشوهرمن کل طلاهامنوفروخت به جای اینکه برام بخره ولی درکل خصلت کرمانشاهیا غیرت بیش ازحدرو زناشونه

مثلا چه جوری غیرت داره؟ اذیت نمیشی؟

شوهر منم کرده خیلی تحت فشار میذاشت

مثلا چه جوری غیرت داره؟ اذیت نمیشی؟ شوهر منم کرده خیلی تحت فشار میذاشت

مثلاتوخیابون همش چهارچشمی اطرافونگاه میکنن که مبادایکی نگاش به زنش بیفته خدانکنه اگه کسی حتی بی منظورنگاش به زن یکی دیگه بیفته  خون به پامیکنن البته این خصلت کردای کرمانشاهیه نه کسایی که فارس هستن این خیلی بده من یکی وقتی باشوهرم هستم تن وبدنم میلرزه

مثلاتوخیابون همش چهارچشمی اطرافونگاه میکنن که مبادایکی نگاش به زنش بیفته خدانکنه اگه کسی حتی بی منظو ...

منم همینجوری ام اصلا میاد سمتم استرس میگیرم

لباس پوشیدنت چه جوریه؟؟گیر نمیده

منم همینجوری ام اصلا میاد سمتم استرس میگیرم لباس پوشیدنت چه جوریه؟؟گیر نمیده

من چادری نیستم ولی محجبه هستم مجردبودم آرایش میکردم ولی لباس پوشیده میپوشیدم بعدازدواج اجازه ندادمنم زیاداصراری نداشتم براآرایش به خاطرهمین کنارگذاشتم مگه براعروسی یامهمونی خاصی